Urmărește-ne în Social Media

Tranda - Club Nostalgia (feat. Delia Rus)

“Asta-i pentru tine, sper s-ajute" spune noua piesă a lui Tranda, "Club Nostalgia", în colaborare cu Delia Rus. Mai multe detalii despre colaborarea dintre cei doi puteți afla din articol.

Tranda a lansat un nou single ce face parte de pe un album special, la care artistul lucrează de ceva vreme.

Cum poveștile de dragoste sunt de multe ori cele mai bune surse de inspirație, nici noul single nu face excepție, mai ales dacă ne întrebăm cât durează pentru o inima să uite suferințele de care a avut parte în trecut? Simplitatea și sinceritatea se regăsesc în noul material, unde frumoasa Delia Rus conturează povestea cu o voce extrem de atrăgătoare. Cât despre Tranda, lucrurile sunt total serioase pentru că sunt mulți tineri care se regăsesc în versurile, povestea și vocea artistului:

“Asta-i pentru tine, sper s-ajute/ Dar se pare că în urma mea rămân doar inimi rupte/ Într-o lista lungă și a mea e-n frunte/ Plătesc prețul din relațiile trecute.”

Noul single este compus de către Costin Trandafir (Tranda), alături de Foreign Boys. Tot Tranda este cel care s-a implicat în realizarea videoclipului la care a colaborat de această dată cu bunul său prieten, SAN.

„NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va apărea în câteva luni.

Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat și titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „În Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Dacă cerul”, „Pe zonă”, „Bulevard”, „Febra” și a colaborat cu artiști ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

În 2018, Delia Rus și Tranda au mai colaborat la piesa "Ochii la mine".

Publicat

pe

Comentarii