Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Tranda - Club Nostalgia (feat. Delia Rus)

“Asta-i pentru tine, sper s-ajute" spune noua piesă a lui Tranda, "Club Nostalgia", în colaborare cu Delia Rus. Mai multe detalii despre colaborarea dintre cei doi puteți afla din articol.

Tranda a lansat un nou single ce face parte de pe un album special, la care artistul lucrează de ceva vreme.

Cum poveștile de dragoste sunt de multe ori cele mai bune surse de inspirație, nici noul single nu face excepție, mai ales dacă ne întrebăm cât durează pentru o inima să uite suferințele de care a avut parte în trecut? Simplitatea și sinceritatea se regăsesc în noul material, unde frumoasa Delia Rus conturează povestea cu o voce extrem de atrăgătoare. Cât despre Tranda, lucrurile sunt total serioase pentru că sunt mulți tineri care se regăsesc în versurile, povestea și vocea artistului:

“Asta-i pentru tine, sper s-ajute/ Dar se pare că în urma mea rămân doar inimi rupte/ Într-o lista lungă și a mea e-n frunte/ Plătesc prețul din relațiile trecute.”

Noul single este compus de către Costin Trandafir (Tranda), alături de Foreign Boys. Tot Tranda este cel care s-a implicat în realizarea videoclipului la care a colaborat de această dată cu bunul său prieten, SAN.

„NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va apărea în câteva luni.

Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat și titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „În Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Dacă cerul”, „Pe zonă”, „Bulevard”, „Febra” și a colaborat cu artiști ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

În 2018, Delia Rus și Tranda au mai colaborat la piesa "Ochii la mine".

Citește mai multe despre Delia RusTranda
Videoclipuri cu Delia RusTranda
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE