Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Train - Play That Song

Train a lansat un nou single, „Play That Song”, care este însoțit și de un videoclip plin de dans și voie bună. Materialul este disponibil în articol.

Noul videoclip al trupei Train a fost realizat de Travis Kpach și produs de RAD Brooklyn. Patrick Monahan împărtășește fericirea printr-un videoclip plin de dans și de culoare, care pare scos din filmul „Singing in the Rain”.

„A fost foarte distractiv să facem videoclipul piesei „Play That Song”. Idea de a fi în vârful lumii și un oraș întreg să reacționeze atât de pozitiv la starea pe care tu o transmiți a fost frumoasă și caldă și îmi doresc ca viața să fie exact ca în acest video!”, explică Patrick Monahan

Noua piesă va fi inclusă pe următorul album la care trupa lucrează.

„Sunt inspirat de muzică ore în șir și la rândul meu, încerc să inspir prin ea. Sursa noilor noastre cântece este extrasă din cei 100 de ani de muzică bună, aceiași care a inspirat trupa în multe moduri.”, mai declară solistul

Train este o trupă americană din San Francisco, formată în 1993. Trupa este compusă din Pat Monahan (vocal), Jimmy Stafford (chitară), Jerry Becker (chitară, pian), Hector Maldonado (bas), Drew Shoals (tobe), Nikita Houston (backing vocal) și Sakai Smith (backing vocal). Primul lor hit, Meet Virginia, a fost lansat în 1998 și extras de pe albumul Train. În 2002 trupa a câștigat 2 Grammy-uri pentru single-ul Drops of Jupietr (Tell Me). Albumul cu același nume a fost certificat cu platinum în America și Canada. Au mai urmat și alte hituri ale trupei precum My Private Nation, Calling All Angels sau For Me, It's You.

Citește mai multe despre Train
Videoclipuri cu Train
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE