Urmărește-ne în Social Media

Train - Call Me Sir ft. Cam, Travie McCoy

Trupa americană de pop-rock Train ne reamintește că romantismul nu se demodează niciodată. ”Call Me Sir” este o piesă pe care solistul Pat Monahan a compus-o având-o în gând pe soția sa.

Call Me Sir” este înregistrată în colaborare cu artista de muzică country Cam și fostul solist al trupei Gym Class Heroes, Travie McCoy. Melodia vorbește despre felul în care este privit solistul Train, Pat Monahan, atunci când o are la braț pe soția sa.

”Este o poveste reală și îmi place la nebunie cum sună piesa asta datorită implicării lui Cam și Travie. Sper ca publicul să iubească piesa la fel de mult pe cât ne place nouă să o cântăm în concerte”, a declarat Pat Monahan.

Sentimentele frumoase exprimate în versuri sunt evidențiate într-un videoclip regizat de Erik Rojas, în care doi copii îi portretizează pe Cam și Pat când erau mici.

”Ne-am distrat de minune la filmările videoclipului piesei ”Call Me Sir”. E despre o fetiță care ajută un băiețel să-și dea seama că viața sa va fi ok. Mă simt mereu extraordinar în preajma lui Cam și Travie, iar copiii care au fost versiunile noastre mai tinere au fost foarte drăguți.”

Train este o trupă americană din San Francisco, formată în 1993. Formația este compusă din Pat Monahan (voce), Jimmy Stafford (chitară), Jerry Becker (chitară, pian), Hector Maldonado (bas), Drew Shoals (tobe), Nikita Houston (backing vocal) și Sakai Smith (backing vocal). Primul lor hit, ”Meet Virginia”, a fost lansat în 1998, fiind inclus pe albumul Train. În 2002, trupa a câștigat 2 Grammy-uri pentru single-ul ”Drops of Jupietr (Tell Me)”. Albumul cu același nume a fost certificat cu platină în America și Canada. Au mai urmat și alte hituri ale trupei precum ”My Private Nation”, ”Calling All Angels” sau ”For Me, It's You”.

Cel mai recent album Train se numește ”A Girl, a Bottle, a Boat” și a fost lansat în ianuarie 2017. Discul a urcat până pe poziția a 8-a în US Billboard 200.

PUBLICITATE
Comentarii