Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Tove Lo - Timebomb

Tove Lo a lansat videoclipul piesei ”Timebomb”, acesta fiind al treilea single extras de pe albumul artistei - ”Queen of the Clouds”.

Suedeza de 27 ani, Tove Lo a lansat noul videoclip al piesei ”Timebomb”, care o surprinde pe artistă într-o ținută sumară pe o plaja pustie. În clip sunt surprinse și câteva etape din viața unor cupluri, de la apropiere, la despărțire și în cele din urmă la împăcare.

Tove Lo a reușit să cucerească publicul din România cu celebra melodie ”Habits”, care a avut un succes uriaș în varianta remixată, aceasta fiind difuzată de multe posturi de radio, dar și în multe cluburi.

”Timebomb” este extrasă de pe albumul ”Queen of the Clouds”, care a fost lansat în septembrie 2014. Înainte de această piesă, alte două single-uri au fost promovate, acestea fiind ”Habits” și ”Talking Body”.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE