Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Tove Lo - Timebomb

Tove Lo a lansat videoclipul piesei ”Timebomb”, acesta fiind al treilea single extras de pe albumul artistei - ”Queen of the Clouds”.

Suedeza de 27 ani, Tove Lo a lansat noul videoclip al piesei ”Timebomb”, care o surprinde pe artistă într-o ținută sumară pe o plaja pustie. În clip sunt surprinse și câteva etape din viața unor cupluri, de la apropiere, la despărțire și în cele din urmă la împăcare.

Tove Lo a reușit să cucerească publicul din România cu celebra melodie ”Habits”, care a avut un succes uriaș în varianta remixată, aceasta fiind difuzată de multe posturi de radio, dar și în multe cluburi.

”Timebomb” este extrasă de pe albumul ”Queen of the Clouds”, care a fost lansat în septembrie 2014. Înainte de această piesă, alte două single-uri au fost promovate, acestea fiind ”Habits” și ”Talking Body”.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE