Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Tove Lo - Timebomb

Tove Lo a lansat videoclipul piesei ”Timebomb”, acesta fiind al treilea single extras de pe albumul artistei - ”Queen of the Clouds”.

Suedeza de 27 ani, Tove Lo a lansat noul videoclip al piesei ”Timebomb”, care o surprinde pe artistă într-o ținută sumară pe o plaja pustie. În clip sunt surprinse și câteva etape din viața unor cupluri, de la apropiere, la despărțire și în cele din urmă la împăcare.

Tove Lo a reușit să cucerească publicul din România cu celebra melodie ”Habits”, care a avut un succes uriaș în varianta remixată, aceasta fiind difuzată de multe posturi de radio, dar și în multe cluburi.

”Timebomb” este extrasă de pe albumul ”Queen of the Clouds”, care a fost lansat în septembrie 2014. Înainte de această piesă, alte două single-uri au fost promovate, acestea fiind ”Habits” și ”Talking Body”.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE