Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: Tove Lo - hey you got drugs?

Tove Lo a lansat videoclipul piesei "Hey, You Got Drugs", în care ne duce în culisele concertelor sale din 2018. Piesa este extrasă de pe ultimul său LP, "Blue Lips". Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Judecând după titlul "Hey You Got Drugs?" ne aşteptam la un imn de party EDM, nu la o baladă pop visătoare. Practic totul este o colecţie de filmări personale ale artistei, în care o vedem machiată şi costumată pentru concerte. Asistăm la momente magice de comuniune cu publicul, dar şi la lungile plimbări când muziciana are prea multă energie şi trebuie să o epuizeze cumva.

Jumătate de videoclip este practic drumul artistei de pe scenă spre culise şi până la cabina de machiaj. Această creaţie cu instrumental EDM e despre condiţia artistului, de felul în care eşti încărcat şi în acelaşi timp extenuat de o reprezentaţie pe scenă. Tove Lo apare extrem de obosită, dar şi plină de emoţie în cabina sa.

Explorează emoţii profunde pe care doar un performer le poate simţi. Artista culege încă roadele albumului "Blue Lips", lansat în 2017 şi care a primit deja câteva single-uri devenite hit. Chiar săptămâna trecută puteam asculta "Cycles", cu un videoclip care ne-a ameţit la propriu, imitând învârtirea în cerc pe tot parcursul său, căutând explicaţii pentru relaţii complicate.

"Blue Lips" este şi numele unui scurt metraj, care vine ca un companion pentru ultimul disc. Acesta explorează sexualitatea suedezei. Are 25 de minute şi este regizat de către Malia James, care a mai lucrat cu Halsey, Troye Sivan şi Alessia Cara. Tot în acest an am putut asculta o colaborare catchy dintre Major Lazer şi Tove Lo pe piesa "Blow that Smoke". Ca să nu mai vorbim de gruparea all star de fete rele din pop, Charlie XCX, Icona Pop, ALMA şi Elliphant, care împreună cu Tove Lo au cântat pe "Bitches".

Pe numele său real Ebba Tove Elsa Nilsson, Tove Lo vine după o perioadă încărcată, plină de concerte. Artista nu uită niciodată de comunitatea sa extinsă de fani şi a avut o iniţiativă specială recent. A lansat o versiune ASL a fiecărei melodii de pe "Blue Lips" pentru cei care suferă de probleme cu auzul sau de surzenie.

Este un proiect special, menit să îi aducă vibraţiile muzicale alături de toţi fanii, chiar şi cei cu probleme de auz.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE