Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Tove Lo - Disco Tits

Cine ar fi crezut că poţi realiza un videoclip controversat cu un personaj de tip Muppets? Artista nordică Tove Lo se duce în această direcţie prin clipul piesei "Disco Tits", care a stârnit ceva rumoare în ultimele zile.

Artista de 29 de ani ne învaţă cum se pronunţă numele său suedez la începutul clipului. O vedem în cadrul unui talk show de tipul celor realizate de Jay Leno sau Dick Cavett, apoi Tove Lo şi gazda showului pleacă într-o aventură. Partea amuzantă e că protagonistul clipului este un muppet, metamorfozat din când în când într-o prezenţă masculină cu fizic de fotomodel. Sunt multe secvenţe NSFW în acest clip, toate pe bază de marionetă care se află în... locuri nepotrivite.

"Disco Tits" este un scurt road movie, în care eroii gonesc într-o maşină decapotabilă şi ajung inevitabil într-un restaurant tipic american. Nu putea lipsi o scenă psihedelică de sex, plină de narcotice la un motel dubios. Suedeza Tove Lo tocmai a anunţat un turneu nord american, care va promova noul său album, "Blue Blips". Acest LP va debuta până la final de an, iar "Disco Tits" este primul single de pe noul disc.

Stilul artistei, la nivel vizual aminteşte de perioada turbulentă a Keshei sau de Lana Del Rey puţin. Tove Lo este cunoscută pentru piese precum "Habits", "Talking body" sau "Cool Girl". Suedeza a fost nominalizată la premii Grammy şi a primit multiple discuri de platină pentru vânzările sale de albume şi single-uri. Revista Rolling Stone o numea pe Ebba Tove Elsa Nilsson "cel mai întunecat produs de export pop al Suediei".

Tânăra aduce puţin grunge şi o abordare întunecată în muzica pop, fără se feri de teme ca abuzul de substanţe, depresie sau o viaţă haotică.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE