Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Tove Lo - Cycles

Artista suedeză Tove Lo ne face să amețim alături de ea lansând un videoclip scăldat în lumini aprinse. Așa cum spune și titlul piesei, ”Cycles”, ne învârtim în cerc de la începutul clipului și până la sfârșit, căutând explicații pentru relații ce încep și se termină după același tipar.

Cycles” este compusă de Tove Lo, Joe Janiak și Ludvig Söderberg și produsă de The Struts. Pentru videoclip, artista a lucrat cu regizorul Malia James, ce a lucrat anterior și cu Rita Ora și Troye Sivan.

Clipul melodiei a fost realizat dintr-o singură dublă, fragmente din el fiind incluse și în scurtmetrajul ”Blue Lips”. O vedem pe cântăreața suedeză rotindu-se în jurul unui scaun, în timp ce camera se învârte în jurul ei, captând imagini uneori neclare. Luminile puternice care îi acoperă corpul ne fac să-i vedem trăsături diferite, acest artificiu accetuând ideea din versuri: avem impresia că suntem diferiți atunci când suntem într-o relație, dar ce se schimbă e doar perspectiva, în final rămânând captivi într-o buclă.

Piesa ”Cycles” se regăsește pe cel de-al treilea album de studio al artistei, ”Blue Lips”, material lansat în noiembrie 2017. Acest LP este a doua parte a unui album conceptual, care descrie ”părțile bune și părțile rele ale unei relații și încheierea ei”.

Vara aceasta, Tove Lo a lansat piesa "bitches" în colaborare cu Charli XCX, Icona Pop și Elliphant. Artista a colaborat și cu Major Lazer pe melodia "Blow that Smoke", un single cu influențe reggaeton, pop și EDM.

Citește mai multe despre Tove Lo
Videoclipuri cu Tove Lo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE