Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Tourette Roulette - Stars

Trupa Tourette Roulette a lansat un videoclip pentru piesa „Stars”, în cadrul unui concert în Club Control la începutul acestei luni.

„Stars” a fost compusă de Tourette Roulette, iar conceputul videoclipului a fost realizat de Narcis Axinte și Mihai Marin (Dragonfish). De masterizaj și mix s-a ocupat Bogdan Alexandrescu. Protagonistele sunt Cristina Diatcu, Didi Chaos, Raluca Antonovici și Rebecca Buck.

Ideea de bază a videoclipului este transpunerea trupei Tourette Roulette într-o variantă feminină, într-un super-grup de fete sexy. Stilul este unul alambicat, iar frânturile de imagini pe care unii le-ar putea considera puțin exagerate prezintă cele patru tipologii feminine: vocalista „fit” cu ași în buzunare, chitarista care este întruchiparea tipei hardcore, basista desprinsă din benzile desenate și amazoana de la tobe care întreține ritmul într-un mod cât se poate de elegant. La final apare și trupa, de dragul comparației și totul se încheie, bineînțeles, printr-un dans.

„Trupa își asumă faptul că poate clipul este puțin cam NSFW. Într-o notă mai serioasă, acest clip este și un manifest împotrva superficialității din industria muzicală românească. Am aplicat fix aceeași rețetă doar că am încercat să dăm la o parte tot ce e lipicios sau sexist, faptul că melodia nu este una de twerk nu este o pură întâmplare.”, declară trupa

Tourette Roulette înseamnă Mihai Marin la bas (Les Elephants Bizzares/Hotel Fetish/The MOOod), Bogdan Alexandrescu la tobe (Chester/Dekadens/D'aia), Narcis Axinte la voce (Harlequin_Jack/We Singing Colors/Crowd Control) și Dan Minel Stoica la chitară și clape(Stema/Nina Neagu Band/Norunegru). Trupa s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

Citește mai multe despre Tourette Roulette
Videoclipuri cu Tourette Roulette
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE