Urmărește-ne în Social Media

Tourette Roulette - Fight Fire

Trupa Tourette Roulette a lansat pe 29 februarie 2016 videoclipul piesei „Fight Fire” pe care vă invităm să îl urmăriți mai jos.

Muzica pentru această piesă a fost compusă de Tourette Roulette, iar versurile scrise de Narcis Axinte, vocalist al trupei Harlequin_Jack. Conceptul videoului a fost realizat de Mihai Marin (Dragonfish), cel care a filmat și videoclipurile trupei The Bridge Committe. Alături de trupă au filmat Dima Radu și Alexandra Runcan (trupa SiriuS). Scenele sunt pline de adevărate jonglerii cu focul, care, la rândul lor sunt completate de aparițiile spectaculoase ale membrilor trupei.

tourette-fight-fire-videoclip-2

Tourette Roulette înseamnă Mihai Marin la bas (Les Elephants Bizzares/Hotel Fetish/The MOOod), Bogdan Alexandrescu la tobe (Chester/Dekadens/D'aia), Narcis Axinte la voce (Harlequin_Jack/We Singing Colors/Crowd Control) și Dan Minel Stoica la chitară și clape(Stema/Nina Neagu Band/Blue Pulse). Trupa s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

În 2015 au lansat în total trei piese, două proprii și un cover: „Guillotine” cu lyric video, „eX” și „Skyfall”, cover după piesa artistei britanice, Adele. Trupa pregătește noi lansări în 2016, dar și două videouri noi.

Comentarii