Urmărește-ne în Social Media

Toulouse Lautrec - Cine este ea?

"Cine este ea?", se întreabă Toulouse Lautrec la împlinirea a 10 ani de activitate a trupei. Noua piesă este acompaniată de un video filmat live.

Toulouse Lautrec marchează două momente aniversare prin lansarea unei piese noi. De ziua de naștere a vocalistului Cătălin Rulea și la împlinirea a 10 ani de activitate a trupei, se ridică întrebarea "Cine este ea?". Muza rămâne anonimă, însă muzica merge mai departe, publicul fiind invitat să cânte alături de trupă la Unteatru, în cadrul unui concert aniversar.

Toulouse Lautrec şi-a început activitatea în 2009. În cei 10 ani au lansat albumele "Heroes" (2011), "Extraordinar" (2013), "Dejun pe iarbă" (2015) și "X" (2019). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, cei de la Toulouse Lautrec au avut numeroase concerte în ţară, dar şi în afara ei –în Austria, Franța, Republica Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

"X"este cel mai recent album de studio Toulouse Lautrec, apărut în primăvara lui 2019. La zece ani de activitate, grupul și-a rafinat abordarea artistică, menținând bineînțeles doza de impresionism de tentă franceză grefat pe o realitate românească ușor paralelă care i-a consacrat încă de la primul album.

Despre albumul "X" puteți afla mai multe detalii și din interviul video pe care Cătălin Rulea ni l-a acordat.

Comentarii