Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Toulouse Lautrec - Camera 203

Toulouse Lautrec a lansat videoclipul noului single ”Camera 203”. Piesa este extrasă de pe albumul “Dejun pe iarbă”, ce va fi lansat pe 13 iunie la Timișoara.

Noul videoclip al trupei Toulouse Lautrec a fost realizat pentru piesa "Camera 203", ce se regăsește pe discul “Dejun pe iarbă”. Protagonista videoclipului este actrița timișoreană Alina Florescu, alături, bineînțeles, de cei 4 membri ai trupei: Apartman, Greenman, Emu si Jimi.

Lansarea oficială a noului album “Dejun pe iarbă” va avea loc pe 13 iunie la Timișoara, în cadrul celei de-a 9-a ediții a festivalului Street Delivery. Albumul conține 10 piese, printre care și binecunoscutele piese "Nu se termină așa" și "Aur", dar și cel mai recent single, "Tot ce ai tu".

Înregistrarile, mixajul și masteringul au fost în grija studioului Greenville Music, în timp ce partea grafică a fost concepută de Creative Laboratories (care semnează și noul videoclip). Albumul va fi disponibil atât în format fizic (într-o ediție limitată, de colecție), cât și digital, precomenzile putand fi efectuate pe site-ul oficial al formației.

Următoarele concerte Toulouse Lautrec:

  • vineri, 5 iunie. la Natura Fest, Parcul Cișmigiu
  • vineri, 12 iunie, la Aniversarea de 3 ani, Dianei 4
  • sâmbătă, 13 iunie, la Street Delivery, Timișoara
  • sâmbătă, 4 iulie, la Shine Festival, Arenele Romane

Citește mai multe despre Toulouse Lautrec
Videoclipuri cu Toulouse Lautrec
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE