Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Juriul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

Videoclip oficial: Toulouse Lautrec - Camera 203

Toulouse Lautrec a lansat videoclipul noului single ”Camera 203”. Piesa este extrasă de pe albumul “Dejun pe iarbă”, ce va fi lansat pe 13 iunie la Timișoara.

Noul videoclip al trupei Toulouse Lautrec a fost realizat pentru piesa "Camera 203", ce se regăsește pe discul “Dejun pe iarbă”. Protagonista videoclipului este actrița timișoreană Alina Florescu, alături, bineînțeles, de cei 4 membri ai trupei: Apartman, Greenman, Emu si Jimi.

Lansarea oficială a noului album “Dejun pe iarbă” va avea loc pe 13 iunie la Timișoara, în cadrul celei de-a 9-a ediții a festivalului Street Delivery. Albumul conține 10 piese, printre care și binecunoscutele piese "Nu se termină așa" și "Aur", dar și cel mai recent single, "Tot ce ai tu".

Înregistrarile, mixajul și masteringul au fost în grija studioului Greenville Music, în timp ce partea grafică a fost concepută de Creative Laboratories (care semnează și noul videoclip). Albumul va fi disponibil atât în format fizic (într-o ediție limitată, de colecție), cât și digital, precomenzile putand fi efectuate pe site-ul oficial al formației.

Următoarele concerte Toulouse Lautrec:

  • vineri, 5 iunie. la Natura Fest, Parcul Cișmigiu
  • vineri, 12 iunie, la Aniversarea de 3 ani, Dianei 4
  • sâmbătă, 13 iunie, la Street Delivery, Timișoara
  • sâmbătă, 4 iulie, la Shine Festival, Arenele Romane

Citește mai multe despre Toulouse Lautrec
Videoclipuri cu Toulouse Lautrec
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE