Urmărește-ne în Social Media

TOSTOGAN'S - Mireasa

Tostogan'S lansează "Mireasa", o declarație de dragoste pe note muzicale. Inspirat de propria poveste de iubire, Tostogan'S transmite prin versurile pe care le cântă emoția si dorința de a fi mereu alături de persoana iubită.

Scrisă și compusă de către artist alături de Alex Pelin și George Sava, "Mireasa" este o piesă ce are la bază o poveste de iubire, iar întrebarea "N-ai vrea să-mi fii mireasă?" marchează un nou început a doi îndrăgostiți ce vor păși împreună pe drumul lor și vor scrie noi amintiri, mereu ținându-se de mână.

"Mai ales în aceste timpuri, când realitatea ne impune o distanțare socială și lucrurile pe plan mondial nu par a fi deloc roz, sufletul simte nevoia unei călduri și ce poate fi mai frumos decât o dragoste ce dă naștere unei noi familii. Prin piesa «Mireasa» vreau să transmit că viața trebuie să continue frumos în orice condiții, iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, nu e loc și timp de frică pentru a face pasul important și de a cere mâna persoanei iubite. Pentru a compune piesa a fost suficient să descriu o perioadă frumoasă a vieții mele prin care am trecut și sunt fericit", mărturisește artistul.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan'S și piesa "Se știe", o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru "Sunt bine", o piesă pozitivă, cu un refren "molipsitor". Au urmat "Hopa, Hopa" (alături de Lora), "Cântec pentru țară" (alături de Runa și Kaira), iar la finalul anului trecut a cântat despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în "Hai dă", piesă ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistului.

PUBLICITATE
Comentarii