Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Tostogan'S feat. AMI - Sunt bine

După “Se știe”, prima piesă lansată de Tostogan’S, artistul revine cu o piesă înregistrată în colaborare cu Ami, intitulată “Sunt bine”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Videoclipul piesei ”Sunt bine” a fost filmat în două locații din Romania, fiind regizat de Alex Ceaușu. Clipul redă în imagini aventura a doi îndrăgostiți care trec peste orice obstacol, pentru că nicio greutate nu este prea mare, dacă sunt împreună.

“Pentru mulți, muzica e matematică, pentru unii e plăcere, iar pentru alții e pură pasiune. Mie-mi place să mă joc și am vrut să văd dacă am parteneri în nebunia mea. Am găsit gașca de la EpiQ, au venit si cei de la Cat Music și ne-am întâlnit cu AMI, care a dat sclipire trupei noastre. Sper ca joaca mea să se transforme în muzică”, declară Tostogan’S.

“Colaborarea cu Tostogan’S a venit exact la momentul și locul potrivit - adică la EpiQ, familia noastră. Andrei îmi este ca un frate și mă bucur enorm că avem împreună o piesa atât de pozitivă, fresh și care exprimă exact starea noastră de acum. “Sunt Bine” e genul acela de piesă care te binedispune în orice situație și mi-am dorit să îmi pun amprenta pe ea, alături de ei”, adaugă AMI.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor si producator ce a cucerit topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesa “Se știe”, o poveste în versuri ce evidențiază balcanismul zilelor noastre.

Cu un fan base puternic și cu milioane de vizualizari pe YouTube, AMI a lansat piese precum “Trumpet Lights”, “Te-aștept diseară”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, “Deja Vu”. În urmă cu un an, artista a lansat “Mă omoară”, o piesă romantică, ce a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Anul acesta, AMI a lansat “Niște dragoste”, o piesă cu și despre iubire.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre AMITostogan'S
Videoclipuri cu AMITostogan'S
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE