Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Tostogan'S feat. AMI - Sunt bine

După “Se știe”, prima piesă lansată de Tostogan’S, artistul revine cu o piesă înregistrată în colaborare cu Ami, intitulată “Sunt bine”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Videoclipul piesei ”Sunt bine” a fost filmat în două locații din Romania, fiind regizat de Alex Ceaușu. Clipul redă în imagini aventura a doi îndrăgostiți care trec peste orice obstacol, pentru că nicio greutate nu este prea mare, dacă sunt împreună.

“Pentru mulți, muzica e matematică, pentru unii e plăcere, iar pentru alții e pură pasiune. Mie-mi place să mă joc și am vrut să văd dacă am parteneri în nebunia mea. Am găsit gașca de la EpiQ, au venit si cei de la Cat Music și ne-am întâlnit cu AMI, care a dat sclipire trupei noastre. Sper ca joaca mea să se transforme în muzică”, declară Tostogan’S.

“Colaborarea cu Tostogan’S a venit exact la momentul și locul potrivit - adică la EpiQ, familia noastră. Andrei îmi este ca un frate și mă bucur enorm că avem împreună o piesa atât de pozitivă, fresh și care exprimă exact starea noastră de acum. “Sunt Bine” e genul acela de piesă care te binedispune în orice situație și mi-am dorit să îmi pun amprenta pe ea, alături de ei”, adaugă AMI.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor si producator ce a cucerit topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesa “Se știe”, o poveste în versuri ce evidențiază balcanismul zilelor noastre.

Cu un fan base puternic și cu milioane de vizualizari pe YouTube, AMI a lansat piese precum “Trumpet Lights”, “Te-aștept diseară”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, “Deja Vu”. În urmă cu un an, artista a lansat “Mă omoară”, o piesă romantică, ce a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Anul acesta, AMI a lansat “Niște dragoste”, o piesă cu și despre iubire.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre AMITostogan'S
Videoclipuri cu AMITostogan'S
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE