Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love

Tony Bennett și Lady Gaga continuă promovarea albumului de jazz “Cheek to Cheek” prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul promovat se numește "I Can't Give You Anything But Love" și este cel de-al doilea extras de pe discul programat pentru lansare pe data de 19 septembrie 2014.

Albumul de duete “Cheek to Cheek” înregistrat de Lady Gaga și Tony Bennett va ajunge în curând pe piață, spre încântarea fanilor celor doi artiști. Până în septembrie, însă, publicul se poate delecta cu un nou single, intitulat "I Can't Give You Anything But Love". Videoclipul piesei prezintă secvențe de la înregistrări ce evidențiază simpatia și respectul purtate reciproc.

"Albumul “Cheek to Cheek” a fost rezultatul sincer al unei relații pe care eu și Tony am construit-o de-a lungul anilor. A fost foarte important pentru Tony ca acesta să fie un album jazz. În ceea ce mă privește, cânt jazz de când eram copil și am dorit cu adevărat să arăt latura autentică a acestui gen muzical. Am înregistrat un album de jazz clasic, dar care are și influențe moderne", a povestit Lady Gaga într-un interviu.

Discul “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață pe 19 septembrie, este o prelungire a colaborării din 2011, pentru piesa "The Lady Is a Tramp". Bennett s-a arătat atunci extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

"Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală, este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor."

Pornind de la această primă impresie, Tony Bennett a considerat că ar fi păcat să nu profite de oportunitatea unei colaborări mai extinse. "Odată ce ai o idee bună, trebuie să știi să o fructifici la maximul potențial", a mărturisit acesta.

Tracklist “Cheek to Cheek” - Lady Gaga și Tony Bennett

 1. "Anything Goes"
 2. "Cheek to Cheek"
 3. "Nature Boy"
 4. "I Can't Give You Anything but Love"
 5. "I Won't Dance"
 6. "Firefly"
 7. "Lush Life"
 8. "Sophisticated Lady"
 9. "Let's Face the Music and Dance"
 10. "But Beautiful"
 11. "It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)"

Citește mai multe despre Lady GagaTony Bennett
Videoclipuri cu Lady GagaTony Bennett
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE