Urmărește-ne în Social Media

Tom Petty and the Heartbreakers - Gainesville

În urmă cu un an se stingea din viață Tom Petty, iar în semn de omagiu a fost lansat un videoclip nou, la piesa "Gainesville", ce conține imagini din orașul în care s-a născut.

Tom Petty s-a stins din viață pe 2 octombrie 2017 la vârsta de 66 de ani. Compilația "An American Treasure" a fost lansată recent și cuprinde 63 de piese, inclusive melodia “Gainesville”. Poartă numele orașului din Florida în care s-a născut Petty și a fost înregistrată alături de The Heartbreakers în perioada albumului "Echo", în 1998.

Videoclipul melodiei "Gainesville" este regizat de fotograful Brantley Gutierrez, care a combinat imagini din arhiva personală a lui Tom Petty, din Gainessville, cu anumite momente din cariera lui și cadre recente din Florida.

Producătorul compilației "An American Tresure", Ryan Ulyate a declarat:

"<Echo> ar trebui să fie albumul lui cel mai dark. În Gainesville este vorba despre tipul ăsta care își aduce aminte de viața lui dinainte, simțind o ușoară nostalgie pentru momentele pline de simplitate. Îmi place la nebunie piesa. E minunată, însă înțeleg de ce nu se potrivea atmosferei din <Echo>."

Orașul Gainesville continuă să îl celebreze pe muzician prin evenimente dedicate și concerte tribut pentru a sublinia faptul că numele lui rămâne definitiv în istorie, în toată lumea, dar mai ales în orașul în care a crescut.

Comentarii