Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Tom Odell - Real Love

Tom Odell a realizat un cover după o piesă de colecție din repertoriul The Beatles, ”Real Love”. Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în studio, fiind totodată inclusă pe coloana sonoră a noului spot publicitar John Lewis Christmas 2014.

Dacă unii dintre noi am uitat poate de magia Crăciunului, așa cum se vede ea prin ochii unui copil, Tom Odell reușește să ne retrezească amintiri pierdute involuntar în rutina zilnică. Coverul artistului britanic, realizat după piesa ”Real Love” compusă de John Lennon, te poartă în trecut, în anii copilăriei, redeschizând capitolul poveștilor și al personajelor imaginare.

Piesa a fost înregistrată special pentru noul spot publicitar John Lewis Christmas 2014, asocierea cu Monty, pinguinul, reușind să transforme o poveste desprinsă din lumea imaginară a copilăriei într-un scenariu real, aproape palpabil. Redevenim, astfel ,copii, cel puțin vreme de 2 minute și 10 secunde, atât cât durează clipul publicitar.

John Lewis Christmas Advert 2014 - #MontyThePenguin

Tom Odell, pe care vi l-am prezentat și la JoinNewArtist, este un muzician britanic în vârstă de 23 de ani, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Albumul de debut “Long Way Down” a fost lansat pe 24 iunie, intrând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia. Pentru acest disc, Tom Odell a lucrat cu producătorul Dan Grech-Marguerat. Într-un interviu pentru Hungertv.com, artistul a mărturisit că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele lui sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică” – Tom Odell.

Citește mai multe despre John LennonThe BeatlesTom Odell
Videoclipuri cu John LennonThe BeatlesTom Odell
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE