Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - numb

Tom Odell, vocea de aur din Chichester, Anglia a revenit cu o piesă nouă la puţin timp după împlinirea vârstei de 30 de ani. Artistul a lansat piesa "Numb", poate cea mai experimentală din cariera sa, cu un negativ minimalist şi un videoclip personal şi oarecum traumatizant. Îl găsiţi în articol.

Aşa cum scriam mai sus videoclipul este puţin traumatizant pentru că îl vedem pe Tom Odell tunzându-se, deşi o bună perioadă de timp a fost cunoscut pentru pletele sale blonde bogate. "Numb" este primul său single din ultimul an şi umple aproape 3 minute cu anxietate, o voce şoptită, un bas puternic şi un sintetizator timid. Pe lângă experienţa cu tunsul, care nu pare a fi un succes, artistul apare în clip fremătând în faţa oglinzii, într-o cameră devastată, care include o cadă, o oglindă uriaşă, un şemineu şi tablouri gigantice.

Jocul cu trecerea timpului din clip duce cu gândul la creaţii precum "Clocks" de la Coldplay. Tom Odell a împlinit 30 de ani în noiembrie 2020, iar britanicul e încă la începutul carierei muzicale, în care a debutat în anul 2013. Ultimii ani nu au fost chiar unii pozitivi, pentru că muzicianul a fost copleşit de anxietate şi s-a retras din Los Angeles-ul aglomerat în 2018 în Marea Britanie cea natală, pentru a îşi reveni şi a se regăsi. Această perioadă grea a fost convertită într-o serie de piese, care se vor regăsi pe un viitor album.

În ultimii ani Tom a experimentat cu aşa numitul bedroom pop, ce pare inspirat de peisajele sonice a lui Mica Levi. Odată cu lansarea noului single, Odell a anunţat şi o reprezentaţie online, virtuală pe platforma Sidedoor. Are loc pe 27 februarie şi este deja sold out. O a doua reprezentaţie live are loc pe 10 aprilie. Pe lângă concertul în sine, fanii vor avea parte şi de o sesiune Q&A şi vor asculta în premieră melodii de pe noul album. Toate veniturile merg spre trupă, angajaţii şi staff-ul artistului, care nu au putut munci în ultimul an.

Tom a discutat recent cu cei de la Revista Wonderland şi a declarat că ultimul an a fost plin de anxietate pentru şi de căutat simptome Covid pe Google. S-a lăsat cu multă băutură, citit şi Netflix, dar şi multă producţie muzicală. Totul venea după ce ultimul deceniu a fost petrecut în bună parte în turnee şi concerte.

Tom Odell a concertat în România pe 16 februarie 2019, în ceea ce a fost perceput ca un eveniment de Valentine's Day târziu. A cântat la Arenele Romane, într-un cort încălzit şi acolo s-au auzit piese de pe albumul "Jubilee Road", la acea vreme încă proaspăt. Odell a mai concertat în România şi la festivalul AWAKE în 2017.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

WE ARE ONE îi aduce pe Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala la București

WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean, are noi artiști confirmați în lineup. Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista ucraineană care a câștigat Eurovision în 2016, vor concerta pe Arena Națională alături de Andra, Grasu XXL, Irina Rimes și celelalte nume locale deja anunțate.

Publicat

pe

Armin Van Buuren
Armin Van Buuren │ FOTO: Captură YouTube

Pe 12 martie, artiști din România și din afara țării concertează în cadrul evenimentului caritabil WE ARE ONE, ce va avea loc pe Arena Națională. Lineup-ul tocmai a fost completat cu primii artiști internaționali, Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala confirmând prezența la București.

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala urcă pe scena evenimentului WE ARE ONE

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în București, pentru WE ARE ONE. Artistul este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa "Another Love", imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj de unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa "1944", vine la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Ce alți artiști au fost confirmați în lineup-ul WE ARE ONE

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike și Vama. Alți artiști locali și internaționali vor fi anunțați în curând.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

  • 74,99 lei - Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
  • 49,99 lei - Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)
  • *fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul "ONE".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5