Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - If You Wanna Love Somebody

Tom Odell a lansat o piesă emoționantă ce vorbește despre iubirea adevărată, așa cum o vede artistul britanic. Noul său single se numește ”If You Wanna Love Somebody”.

Tom Odell pregătește lansarea unui nou album de studio. Artistul anunța în decembrie 2017 că cel de-al treilea său LP este finalizat și că va apărea, cel mai probabil, la mijlocul anului 2018. Programul va fi, se pare, respectat, primul single - ”If You Wanna Love Somebody” - apărând în prima lună a verii. Melodia are o linie de pian ce ne amintește de piesele lente ale lui Elton John, Odell fiind comparat cu acesta încă de la începutul carierei lui.

Discul anterior al lui Tom Odell, ”Wrong Crowd”, a fost lansat în iunie 2016 și a debutat pe poziția a doua în topul albumelor din UK. Discul conține exclusiv piese compuse de artistul britanic.

Tom Odell are 27 de ani și a captat atenția publicului în 2012, odată cu lansarea piesei ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Într-un interviu acordat Hungertv, artistul dezvăluia că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

”Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică”.” – Tom Odell.

Tom Odell a susținut mai multe concerte în România. În 2014 a cântat la Summer Well Festival, în 2015 la Untold și în 2017 la AWAKE.

Comentarii