Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - Here I Am

Tom Odell a lansat videoclipul noului single "Here I Am". În clip, actorul american Kevin Spacey pare a se lupta cu fantomele trecutului.

”Acesta este noul meu video pentru piesa ”Here I Am”. În clip apare Kevin Spacey, iar regia este semnată de prietenul meu, George Belfield, cu care am colaborat și pentru clipul ”Wrong Crowd”. A durat ceva timp să-l realizăm și sunt foarte mândru de el. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al meu, ”Wrong Crowd”, care e disponibil acum pe piață. Sper să vă placă”, a transmis Tom Odell fanilor săi.

Albumul “Wrong Crowd” a fost lansat pe 10 iunie 2016 și a debutat pe poziția a doua în topul albumelor din UK. Discul conține exclusiv piese compuse de artistul britanic.

Tom Odell este un artist indie în vârstă de 25 de ani care a captat atenția publicului în 2012, odată cu lansarea piesei ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Într-un interviu acordat Hungertv, artistul dezvăluia că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

”Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică”.” – Tom Odell.

PUBLICITATE
Comentarii