Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Tom Odell - Go Tell Her Now

Tom Odell revine cu o nouă piesă "Go Tell Her Now", însoțită de videoclip. Single-ul face parte de pe cel de-al treilea album de studio al artistului. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Melodia a fost lansată în octombrie, acompaniată de lyric video cu ilustrații și a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Despre Tom Odell, publicația Q Magazine a spus că "este un artist și un compozitor talentat, care impresionează pe ambele planuri".

Albumul "Jubilee Road" a fost lansat pe 26 octombrie, având ca lead single "If You Wanna Love Somebody", melodie ce are două versiuni, una de studio, , cu videoclip, și una acustică, înregistrată într-unul dintre puburile preferate ale artistului.

Despre cel mai recent material discografic, Tom Odell a declarat:

”Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. De abia aștept să-l auziți. Sper ca o parte dintre voi să vă alăturați mie și trupei în unul sau două concerte pe care le vom susție în turneul mondial din toamnă. Acesta este începutul unei noi ere și se numește "Jubilee Road"”.

Tom Odell va concerta în România pe 16 februarie la Arenele Romane. Tom Speight va urca în deschiderea artistului britanic. Categoria Golden Circle este sold out deja, însă au rămas disponibile bilete pentru Acces General. Mai multe detalii puteți afla din agenda InfoMusic.

Artistul a mai fost în România în 2014, la Summer Well Festival, în 2015 la Untold, în 2017 la AWAKE și în 2018 la Afterhills festival.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tom Odell
Videoclipuri cu Tom Odell
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE