Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - Flying

Tom Odell folosește melancolia drept vânt în pânzele muzicii sale, lăsându-se purtat de ea, oriunde ar duce. ”Flying” este o nouă baladă compusă de artist la pian, ce alunecă spre necunoscut.

"Noua mea piesă, "Flying", a fost lansată. Sper să vă placă. Multe mulțumiri City Fall Music pentru ajutor la înregistrări și Manshenlo, Fraser Muggeridge Studio și Nexus Stories pentru frumoasa animație... Oportunitatea de a face artă cu astfel de oameni îmi oferă inspirație", a declarat Tom Odell.

"Flying" vine după piesa mai optimistă "Best Day Of My Life", în versurile căreia artistul descria ziua de după furtună, care aduce claritate și fericire.

Tom Odell a început să compună muzică încă de dinainte de a învăța să scrie versuri. Într-un interviu acordat pentru Glamour Magazineartistul britanic mărturisea că primele sale "piese" s-au desprins de clapele unei orgi Casio când avea doar 9 ani.

Pianul nu i-a pus, așadar, probleme lui Tom Odell, având experiență acumulată chiar din copilărie, însă vocea nu a fost întotdeauna la nivelul părții instrumentale. Cântărețul a întâmpinat ceva dificultăți în perfecționarea interpretării vocale, ajungându-se în final la un timbru ce transmite prin imperfecțiunea sa extrem de multă sensibilitate.

Cariera britanicului a început în 2012, când a captat atenția publicului lansând piesa "Another Love". Albumul de debut "Long Way Down" a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Cel mai recent material al artistului, "Monsters", a apărut în 2021.

Comentarii