Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Tom Odell - Concrete

Tom Odell a lansat videoclipul piesei „Concrete”, extrasă de pe noul album „Wrong Crowd”, care conține și single-urile „Magnetised” și „Somehow”.
Urmărește-ne pe

Tom Odell a concertat la Summer Well și Untold Festival, ne-a cucerit cu hiturile „Another Love” și „Can't Pretend”, iar acum ne surprinde cu un nou videoclip pentru cel mai recent single „Concrete”. Artistul a povestit că acest cântec a fost primul pe care l-a compus pentru noul material discografic „Wrong Crowd”.

Pentru albumul proaspăt lansat pe data de 10 iunie, Tom Odell a lucrat împreună cu Jim Abbiss, cunoscut pentru colaborările sale cu Arctic Monkeys, Kasabian și Adele. Lansarea materialului a fost a fost anunțată încă de pe 4 aprilie, atunci când artistul a lansat și single-ul „Wrong Crowd”.

Tom Odell va pleca în curând într-un turneu de promovare al noului album, prin Europa și Statele Unite.

Tracklist “Wrong Crowd” - Tom Odell:

 1. Wrong Crowd
 2. Magnetised
 3. Concrete
 4. Constellations
 5. Sparrow
 6. Still Getting Used to Being on My
 7. Silhouette
 8. Jealousy
 9. Daddy
 10. Here I Am
 11. Somehow

Deluxe Edition

 1. She Don’t Belong to Me
 2. Mystery
 3. Entertainment
 4. I Thought I Knew What Love Was

Citește mai multe despre Tom Odell
Videoclipuri cu Tom Odell
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE