Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - Best Day Of My Life

Tom Odell se află într-o perioadă optimistă a vieții sale și ne împărtășește și nouă din experiența care l-a adus în acest punct. "Best Day Of My Life" este ziua de după furtună, care aduce claritate și fericire, și pe care artistul britanic ne propune să o așteptăm, indiferent cât de insuportabil ni s-ar părea prezentul.

După albumul "Monsters", ce-i servea lui Tom Odell drept mijloc de defulare pentru frustrări și anxietăți, vine și mult așteptata "Best Day Of My Life". Artistul britanic ne anunță că a trecut cu bine peste o perioadă întunecată din viața sa și încearcă să ofere un sprijin și altor persoane care trec prin momente similare. Acea zi bună vine, în cele din urmă, în viața fiecăruia.

Tom Odell: "Piesa asta înseamnă enorm pentru mine"

"Această piesă este despre ridicarea de greutăți, despre momentul în care în sfârșit iese soarele, despre îmbrățișarea unei persoane pe care o iubești și pe care o revezi după multă vreme. Această piesă este pentru toți cei care au suferit și au trecut cu bine peste momentele grele. Lucrurile se schimbă...nu-ți pierde speranța.

Sunt aici și scriu rândurile astea. Nu știu de ce...piesa asta înseamnă enorm pentru mine. Mulțumesc, Georgie Somerville (iubita artistului), pentru că mi-ai arătat cum să fiu fericit. Mulțumesc, Cityfall Music, pentru faptul că ai crezut în mine. Mulțumesc, Fraser Muggeridge Studio, pentru design și ceștile de ceai", a transmis Tom Odell.

Recent, Tom Odell a acceptat invitația de a cânta în cadrul WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean. Artistul a participat la acest eveniment pro bono.

Comentarii