Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - Best Day Of My Life

Tom Odell se află într-o perioadă optimistă a vieții sale și ne împărtășește și nouă din experiența care l-a adus în acest punct. "Best Day Of My Life" este ziua de după furtună, care aduce claritate și fericire, și pe care artistul britanic ne propune să o așteptăm, indiferent cât de insuportabil ni s-ar părea prezentul.

După albumul "Monsters", ce-i servea lui Tom Odell drept mijloc de defulare pentru frustrări și anxietăți, vine și mult așteptata "Best Day Of My Life". Artistul britanic ne anunță că a trecut cu bine peste o perioadă întunecată din viața sa și încearcă să ofere un sprijin și altor persoane care trec prin momente similare. Acea zi bună vine, în cele din urmă, în viața fiecăruia.

Tom Odell: "Piesa asta înseamnă enorm pentru mine"

"Această piesă este despre ridicarea de greutăți, despre momentul în care în sfârșit iese soarele, despre îmbrățișarea unei persoane pe care o iubești și pe care o revezi după multă vreme. Această piesă este pentru toți cei care au suferit și au trecut cu bine peste momentele grele. Lucrurile se schimbă...nu-ți pierde speranța.

Sunt aici și scriu rândurile astea. Nu știu de ce...piesa asta înseamnă enorm pentru mine. Mulțumesc, Georgie Somerville (iubita artistului), pentru că mi-ai arătat cum să fiu fericit. Mulțumesc, Cityfall Music, pentru faptul că ai crezut în mine. Mulțumesc, Fraser Muggeridge Studio, pentru design și ceștile de ceai", a transmis Tom Odell.

Recent, Tom Odell a acceptat invitația de a cânta în cadrul WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean. Artistul a participat la acest eveniment pro bono.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

WE ARE ONE îi aduce pe Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala la București

WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean, are noi artiști confirmați în lineup. Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista ucraineană care a câștigat Eurovision în 2016, vor concerta pe Arena Națională alături de Andra, Grasu XXL, Irina Rimes și celelalte nume locale deja anunțate.

Publicat

pe

Armin Van Buuren
Armin Van Buuren │ FOTO: Captură YouTube

Pe 12 martie, artiști din România și din afara țării concertează în cadrul evenimentului caritabil WE ARE ONE, ce va avea loc pe Arena Națională. Lineup-ul tocmai a fost completat cu primii artiști internaționali, Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala confirmând prezența la București.

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala urcă pe scena evenimentului WE ARE ONE

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în București, pentru WE ARE ONE. Artistul este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa "Another Love", imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj de unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa "1944", vine la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Ce alți artiști au fost confirmați în lineup-ul WE ARE ONE

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike și Vama. Alți artiști locali și internaționali vor fi anunțați în curând.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

  • 74,99 lei - Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
  • 49,99 lei - Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)
  • *fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul "ONE".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31