Urmărește-ne în Social Media

Tom Grennan - How Does It Feel

Tom Grennan a lansat poate cea mai optimistă piesă a finalului de primăvară, "How Does It Feel". Sună a combinaţie de optimism marca Yungblud, cu senzualitatea lui Harry Styles şi puritatea de la începutul carierei lui Bieber. Videoclipul include imagini din concert.

Tom Grennan rămâne la fel de tonic şi plin de energie ca în momentul când a devenit consacrat, prin 2016, când a colaborat cu Chase & Status pe o piesă DNB. Acum în doar 2 minute şi 30 de secunde în "How Does It Feel" poate binedispune pe oricine, indiferent de cât de proastă îi este ziua. Grosul filmărilor din videoclip provin din reprezentaţia de pe Manchester AO Arena, din data de 18 martie 2023.

Îl vedem pe tânăr pregătindu-se să urce pe scenă, apoi dând tot în faţa publicului. Vedem mii de braţe fluturând pentru el în aer, primele selfie-uri la sosirea la repetiţii, emoţiile din culise şi zâmbetele publicului care ţopăie în slow motion. "How Does It Feel" este un single de pe al treilea album al lui Tom Grennan, "What Ifs & Maybes", care se va lansa pe 16 iunie.

A fost prefaţat până acum de track-urile "You Are Not Alone", "Here" şi "Remind Me". plus "All These Nights". Despre noul single Grennan a spus următoarele: "Această piesă reflectă un moment din viaţa mea în care mi-am dat seama că am lăsat ceva ireal să îmi scape. Reflectă încântarea care vine în momentul când îţi dai seama că te poţi apuca să reconstruieşti. E încântător, distraciv şi îţi dă energia să te ridici şi să faci ceva în care crezi".

Tom Grennan a avut ceva de spus şi despre noul album şi anume că a luat o decizie conştientă de a fi un LP pe care lumea pur şi simplu să danseze. E un album pe care oamenii îl pot asculta oriunde sau oricând pentru escapism. Grennan a început deja turneul pentru promovarea noului LP şi a făcut un efort foarte fibizil pentru a scădea pe cât de mult posibil preţurile biletelor sale.

Tom avea o colaborare de succes cu Calvin Harris cu 2 ani în urmă, pe piesa "By Your Sdide", după ce a fost apreciat pentru hiturile de pe albumul de debut, "Lighting Matches", precum "Run In the Rain". Muzicianul din Bedford, Anglia are doar 27 de ani şi îşi lansa al doilea album din carieră, "Evering Road" n martie 2021, urcând pe locul întâi în UK Albums Chart.

Tom Grennan a cântat în România la Summer Well 2018.

PUBLICITATE
Comentarii