Urmărește-ne în Social Media

Tokio Hotel - HIM

Tokio Hotel, unul dntre numele care aminteşte de perioada emo a începutului de ani 2000 a revenit cu un single nou la 5 ani distanţă de la ultimul album. Se numeşte "HIM" şi primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona chiar aici. Analizăm ascensiunea artiştilor din Germania în articol.

Tokio Hotel a pornit la drum în 2001 şi s-a strecurat în topuri printr-o abordare diferită a curentului emo şi printr-o imagine atent lucrată, mai ales a solistului Bill Kaulitz. El a ajuns rapid fashion icon, exponent LGBTQ+. Grupul a profitat şi de faptul că din Europa nu prea veneau trupe de rock alternativ şi mai ales unele axate pe melancolie şi latura emo în acea perioadă. Tokio Hotel a lansat primele piese cu artiştii la vârste foarte tinere, solistul având doar 12 ani la debutul trupei.

Îl găsim acum pe Bill Kaulitz la vârsta de 32 de ani, în continuare fashion icon androgin, parţial idol glam, parţial rebel a la Billy Idol. În videoclipul "HIM" apare în haine din piele, cu tocuri şi cu ţinte. Părţi din clip postate pe TikTok au fost deja blocate automat de AI. Trupa vine după un 2021 de succes, primind în decembrie discul de aur în Germania, Austria şi Elveţia pentru single-ul "White Lies", realizat în colaborare cu grupul Vize.

În februarie 2022 a lansat piesa "Bad Love" pentru campania firmei de makeup MAC. Bill Kaulitz a fost şi imaginea produselor MAC, amintind de perioada când Brian Molko îşi asuma acelaşi rol de ambasador la începuturile Placebo. "HIM" a fost co-scrisă şi compusă cu duo-ul american Rockmafia, cunoscut pentru colaborări cu Miley Cyrus, Wyclef Jean, Aura Dione. La sesiunea de brainstorming Bill Kaulitz a discutat cu Rockmafia despre infidelităţi, iubire, relaţii şi au încercat să afle de ce Bill e încă singur. Aşa s-a născut această piesă, care e despre mecanismul de auto apărare care blochează ataşamentul şi intimitatea.

Ultimul album lansat de Tokio Hotel a fost "Dream Machine" din 2017, care combina synthwave cu pop rock şi electronic rock. A fost lăudat pentru versuri, dar criticat pentru abuzul de autotune.

În ultimele 48 de ore mai degrabă celălalt frate Kaulitz a fost subiect de ştiri, Tom apărând alături de soţia sa, Heidi Klum la Coachella în ipostaze foarte tandre. Heidi Klum, Tom Kaulitz şi Bill Kaulitz au împărţit o pizza pe gazonul din faţa scenei de la Coachella.

PUBLICITATE
Comentarii