BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: TLC - Haters

TLC, grupul de muzică R&B cunoscut în anii '90 pentru hituri ca "Waterfalls" sau "No Scrubs", a revenit cu un nou single, intitulat ”Haters”. Piesa este extrasă de pe albumul ”TLC”.

Grupul american de R&B TLC a dominat topurile muzicale în anii '90 și la începutul anilor '00. În ciuda popularității pe care trupa o avea în acea perioadă, formația a renunțat să mai înregistreze muzică în 2002, după moartea Lisei Nicole Lopes, cunoscută sub pseudonimul Left Eye. Acesta a murit într-un tragic accident de mașină, colegele de trupă luând atunci decizia de a nu mai continua proiectul TLC.

Recent, Tionne "T-Boz" Watkins și Rozonda “Chilli” Thomas au revenit asupra acestei hotărâri, anunțând că vor lansa un nou album. Banii pentru înregistrarea acestui nou disc au fost strânși în mod organic, printr-o campanie pe Kickstarter, ce a adus trupei un record. T-Boz și Chilli au reușit să strângă de la fani 400.000 de dolari în mai puțin de 48 de ore, printre persoanele care au donat bani pentru această campanie numărându-se și câteva vedete: New Kids on the Block au donat 10.000 de dolari, Katy Perry a donat 5.000 de dolari, lista incluzându-i și pe Bette Midler și Justin Timberlake.

Suma strânsă pe Kickstarter le-a încurajat pe Tionne și Rozonda să continue proiectul TLC, astfel fiind înregistrat discul ”TLC”. Noul album conține 12 piese și va fi lansat pe 30 iunie. Cel mai recent single extras de pe album se numește ”Haters”. În ce privește subiectul aboradt, titlul vorbește de la sine.

 

Citește mai multe despre TLC
Videoclipuri cu TLC
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE