Urmărește-ne în Social Media

Tiziano Ferro - Potremmo Ritornare

Tiziano Ferro a lansat videoclipul noului single ”Potremmo Ritornare”. Piesa este extrasă de pe albumul “Il mestiere della vita”, așteptat pe piață în luna decembrie.

După albumul de hituri lansat în 2014, Tiziano Ferro revine anul acesta cu un disc nou, cel de-al 6-lea din cariera sa. Materialul se numește ”Il mestiere della vita” și conține exclusiv piese originale, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori. Albumul va fi pus în vânzare pe 2 decembrie, fiind disponibil pentru precomenzi pe iTunes, Amazon, Google Play, Apple Music.

Primul single extras de pe disc se numește ”Potremmo Ritornare”. Melodia a fost lansată în luna octombrie, debutând pe prima poziție în topul single-urilor din Italia. Pentru promovarea acestei balade a fost filmat și un videoclip în regia lui Gaetano Morbioli. Vizualul a fost dezvăluit publicului pe 21 noiembrie.

Tracklist ”Il mestiere della vita” - Tiziano Ferro:

 1. "Epic"
 2. "Solo" è solo una parola"
 3. "Il mestiere della vita"
 4. "Valore assoluto"
 5. "Il conforto" (featuring Carmen Consoli)
 6. "Lento / veloce"
 7. "Troppo bene (per stare male)"
 8. "My Steelo" (featuring Tormento)
 9. "Potremmo ritornare"
 10. "Ora perdona"
 11. "Casa è vuota"
 12. "La tua vita intera"
 13. "Quasi quasi"

La 36 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din Italia. Albumele ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea disc, ”L'amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare.

PUBLICITATE
Comentarii