Urmărește-ne în Social Media

Tiziano Ferro - Lento/Veloce

Tiziano Ferro a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Lento/Veloce", care descrie o noapte nebună în Las Vegas. E scenariul clasic al filmului "Hangover", dar într-o variantă reinterpretată în 2017.

Piesa "Lento/Veloce" este al treilea single extras de pe albumul "Il Mestiere Della Vita", lansat anul trecut. Acela a fost al şaselea LP al artistului, considerat de Tiziano al doilea capitol al carierei sale. Odată cu noile melodii Ferro a trecut la un stil modern, mai electronic ca sound. Pentru a ajunge şi la publicul iubitor de spaniolă, muzicianul a lansat şi o variantă în această limbă a LP-ului.

Aceasta se intitulează "El Oficio De la Vida" şi include exclusivităţi. Clipul "Lento/Veloce" este regizat de către Gaetano Morbioli, unul dintre cei mai prolifici regizori de videoclipuri din Italia. A colaborat cu Laura Pausini, Zucchero, Alejandro Sanz şi Eros Ramazzotti. Noua creaţie video spune povestea unui cvartet de burlaci aflaţi în Las Vegas.

Şi cum "ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas" ei se trezesc după o beţie cruntă, fără să îşi amintească ce s-a întâmplat. Apoi începe aventura, cu scurte clipuri pe telefon din noaptea trecută. Personajele chiar seamănă cu burlacii din "Hangover", inclusiv cu Zach Galifianakis sau Ed Helms. Clipul "Lento/Veloce" a devenit oarecum viral pe site-urile de tehnologie, pentru că prezintă un smartphone misterios la un moment dat.

După ce băieţii sunt văzuţi cu un iPhone 7 în mână, apare ceea ce pare a fi un iPhone 8 sau un telefon nelansat încă. Aceasta posiblitate a pus în fibrilaţie marile bloguri tech, dar până la urmă era doar un concept şi o editare video. Elvis Presley sau mai bine zis un imitator apare la rândul său în clip şi avem un product placement de la o firmă de îngheţată.

Tiziano Ferro lansa ultimul videoclip în luna ianuarie a acestui an, "Il Conforto" având acelaşi regizor ca şi noul release.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED