Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017
INFO CONCERT:
The Red Army Choir

Videoclip oficial: Tiziano Ferro - Lento/Veloce

Tiziano Ferro a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Lento/Veloce", care descrie o noapte nebună în Las Vegas. E scenariul clasic al filmului "Hangover", dar într-o variantă reinterpretată în 2017.

Piesa "Lento/Veloce" este al treilea single extras de pe albumul "Il Mestiere Della Vita", lansat anul trecut. Acela a fost al şaselea LP al artistului, considerat de Tiziano al doilea capitol al carierei sale. Odată cu noile melodii Ferro a trecut la un stil modern, mai electronic ca sound. Pentru a ajunge şi la publicul iubitor de spaniolă, muzicianul a lansat şi o variantă în această limbă a LP-ului.

Aceasta se intitulează "El Oficio De la Vida" şi include exclusivităţi. Clipul "Lento/Veloce" este regizat de către Gaetano Morbioli, unul dintre cei mai prolifici regizori de videoclipuri din Italia. A colaborat cu Laura Pausini, Zucchero, Alejandro Sanz şi Eros Ramazzotti. Noua creaţie video spune povestea unui cvartet de burlaci aflaţi în Las Vegas.

Şi cum "ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas" ei se trezesc după o beţie cruntă, fără să îşi amintească ce s-a întâmplat. Apoi începe aventura, cu scurte clipuri pe telefon din noaptea trecută. Personajele chiar seamănă cu burlacii din "Hangover", inclusiv cu Zach Galifianakis sau Ed Helms. Clipul "Lento/Veloce" a devenit oarecum viral pe site-urile de tehnologie, pentru că prezintă un smartphone misterios la un moment dat.

După ce băieţii sunt văzuţi cu un iPhone 7 în mână, apare ceea ce pare a fi un iPhone 8 sau un telefon nelansat încă. Aceasta posiblitate a pus în fibrilaţie marile bloguri tech, dar până la urmă era doar un concept şi o editare video. Elvis Presley sau mai bine zis un imitator apare la rândul său în clip şi avem un product placement de la o firmă de îngheţată.

Tiziano Ferro lansa ultimul videoclip în luna ianuarie a acestui an, "Il Conforto" având acelaşi regizor ca şi noul release.

Citește mai multe despre Tiziano Ferro
Videoclipuri cu Tiziano Ferro
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Ahuitzol Rosas Mendoza

    TIZIANO FERRO TE QUEREMOS DE REGRESO EN MÉXICO,.... TU MUSICA ES GENIAL... VUELVE POR FAVOR A MEXICO : (

CLOSE
CLOSE