Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Tiziano Ferro - Il Conforto ft. Carmen Consoli

Tiziano Ferro a lansat piesa ”Il Conforto”, o baladă emoționantă, pe care o interpretează în duet cu artista de origine italiană Carmen Consoli. Noul single este acompaniat de un videoclip în regia lui Gaetano Morbioli.
Urmărește-ne pe

După albumul de hituri lansat în 2014, Tiziano Ferro a revenit anul trecut cu un disc nou, cel de-al 6-lea din cariera sa. Materialul se numește ”Il mestiere della vita” și conține exclusiv piese originale, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori.

Primul single extras de pe disc a fost ”Potremmo Ritornare”, o baladă ce a ajuns imediat în fruntea clasamentului italian. Tiziano continuă promovarea albumului cu o nouă baladă, intitulată ”Il Conforto”. Melodia este interpretată în duet cu Carmen Consoli, o artistă extrem de apreciată în Italia.

Albumul ”Il mestiere della vita” a fost pus în vânzare pe 2 decembrie 2016, debutând pe prima poziție în topul albumelor din Italia.

Tracklist ”Il mestiere della vita” - Tiziano Ferro:

 1. "Epic"
 2. "Solo" è solo una parola"
 3. "Il mestiere della vita"
 4. "Valore assoluto"
 5. "Il conforto" (featuring Carmen Consoli)
 6. "Lento / veloce"
 7. "Troppo bene (per stare male)"
 8. "My Steelo" (featuring Tormento)
 9. "Potremmo ritornare"
 10. "Ora perdona"
 11. "Casa è vuota"
 12. "La tua vita intera"
 13. "Quasi quasi"

La 36 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre artiștii cu cele mai bine vândute albume din Italia. Discurile ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea album, ”L'amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare.

Citește mai multe despre Tiziano Ferro
Videoclipuri cu Tiziano Ferro
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE