Urmărește-ne în Social Media

Tiziano Ferro - Il Conforto ft. Carmen Consoli

Tiziano Ferro a lansat piesa ”Il Conforto”, o baladă emoționantă, pe care o interpretează în duet cu artista de origine italiană Carmen Consoli. Noul single este acompaniat de un videoclip în regia lui Gaetano Morbioli.

După albumul de hituri lansat în 2014, Tiziano Ferro a revenit anul trecut cu un disc nou, cel de-al 6-lea din cariera sa. Materialul se numește ”Il mestiere della vita” și conține exclusiv piese originale, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori.

Primul single extras de pe disc a fost ”Potremmo Ritornare”, o baladă ce a ajuns imediat în fruntea clasamentului italian. Tiziano continuă promovarea albumului cu o nouă baladă, intitulată ”Il Conforto”. Melodia este interpretată în duet cu Carmen Consoli, o artistă extrem de apreciată în Italia.

Albumul ”Il mestiere della vita” a fost pus în vânzare pe 2 decembrie 2016, debutând pe prima poziție în topul albumelor din Italia.

Tracklist ”Il mestiere della vita” - Tiziano Ferro:

 1. "Epic"
 2. "Solo" è solo una parola"
 3. "Il mestiere della vita"
 4. "Valore assoluto"
 5. "Il conforto" (featuring Carmen Consoli)
 6. "Lento / veloce"
 7. "Troppo bene (per stare male)"
 8. "My Steelo" (featuring Tormento)
 9. "Potremmo ritornare"
 10. "Ora perdona"
 11. "Casa è vuota"
 12. "La tua vita intera"
 13. "Quasi quasi"

La 36 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre artiștii cu cele mai bine vândute albume din Italia. Discurile ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea album, ”L'amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare.

PUBLICITATE
Comentarii