Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Tiziano Ferro, Ana Guerra - Acepto Milagros

Artistul italian Tiziano Ferro și cântăreața de origine spaniolă Ana Guerra formează un duet electrizant în videoclipul noului single ”Acepto Milagros”. Piesa vorbește despre acceptarea sfârșitului unei relații puternice și înflăcărate.

Acepto Milagros” a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și în variantă solo, cu versurile în limba italiană (”Accetto miracoli”). Ca duet, însă, capătă o căldură aparte. Confesiunea lui Tiziano Ferro se transformă în dialog, vocea puternică, dar sensibilă, a artistei spaniole Ana Guerra oferind acestei balade o altă deschidere către public. În versurile piesei, cei doi își mărturisesc sentimentele, concluzionând că ruperea relației pe care au avut-o a fost cea mai bună decizie: ”Hoy mi vida es mejor que cuando estabas” (”Astăzi viața mea este mai bună fără tine”).

Single-ul ”Acepto Milagros” este produs de Timbaland și este primul extras de pe noul album al lui Tiziano Ferro. Cel de-al 7-lea disc din cariera artistului italian se numește ”Accetto miracoli” și va fi lansat pe 22 noiembrie.

La 39 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre artiștii cu cele mai bine vândute albume din Italia. Discurile ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea album, ”L'amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare.

În România, Tiziano Ferro s-a făcut remarcat prin piese precum ”Perdono” și ”Imbranato”, ce au fost hituri și în Spania, Italia, Austria, Olanda și Belgia.

Citește mai multe despre Tiziano Ferro
Videoclipuri cu Tiziano Ferro
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE