Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Tinie Tempah - Lightwork

Rapperul londonez Tinie Tempah continuă promovarea noului său album, "Youth", lansând un videoclip pentru single-ul "Lightwork". Negativul acestei piese e inedit pentru o creaţie hip-hop.

Se poate spune că "Lightwork" este mai degrabă o piesă EDM cu un track hip-hop mixat peste, mai degrabă decât o melodie rap pursânge. Videoclipul manifestă o "opulenţă discretă", dovedind mai degrabă gusturile exclusiviste ale lui Tinie, decât bogăţie pură. În vreme ce alţi rapperi se filmează cu lanţuri din platină şi diamante, domnişoare ce dansează lasciv şi Lamborghini-uri, britanicul Tinie preferă... animalele exotice.

Casa sa este decorată cu bun gust, până şi bling-bling-ul e ceva mai de bun simţ. Rapperul are o preferinţă pentru papagali rari, maimuţe, şerpi de talie mare şi artă abstractă. Animalul său preferat este un păun, care îşi etalează penajul în grădina personală a lui Tinie Tempah. Sunt momente când ne simţim ca într-un episod al seriei MTV "Cribs", printre pianul old school, bara de striptease şi tonomatele de jocuri ale artistului.

Rapperul de 28 de ani e activ din 2005, iar ca şi Frank Ocean e pasionat de sintetizator, sampler şi tobe. Are 3 albume la activ, "Youth" fiind ultimul disc, lansat în acest an. Sosea luna trecută, cu un tracklist generos de 17 piese. Două single-uri au debutat în ianuarie, "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies", dar în mod inedit primul release avea loc chiar în 2015.

E vorba despre piesa "Not Letting Go", colaborare cu Jess Glynn şi hit care a debutat pe locul întâi în UK Singles Chat. Tinie ne-a vizitat la festivalul Peninsula în 2012, repetând experienţa împreună cu ATB la Untold în 2015.

Citește mai multe despre Tinie Tempah
Videoclipuri cu Tinie Tempah
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE