Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: TimeBelle - Singing about love (by Al Mike)

TimeBelle a lansat videoclipul piesei ”Singing about love”, compoziție cu care trupa a participat la Finala Națională Eurovision Elveția 2015.
Urmărește-ne pe

Multiculturalitatea are un nou nume: trupa TimeBelle - 5 muzicieni, din 5 țări diferite, dar care vorbesc aceeași limbă: muzica. Succesul trupei a venit odată cu participarea în cadrul Eurovision 2015, când publicul din Elveția i-a votat pe primul loc. Piesa "Singing about love" este difuzată deja pe radiourile de acolo, iar trupa Timebelle este considerată revelația momentului.

Miruna Mănescu, solista trupei elvețiene TimeBelle, își petrece o bună parte a timpului în avion, cu multe deplasări între România și Elveția. Artista este cunoscută publicului din România prin intermediul proiectul Shaka Muv, iar alături de ea, TimeBelle reprezintă un grup de muzicieni profesioniști, toți absolventi ai Universității din Berna.

TimeBelle a luat nastere prin îmbinarea vocii Mirunei cu sound-ul creat de 5 instrumente diferite: acordeon, clarinet/saxofon, tobe, chitară și bas. Membrii trupei susțin numeroase concerte, atât în România, cât și în Elveția, Serbia și Ungaria.

Single-ul de debut ”Singing about love” este compus și produs de către Mihai Alexandru (Al Mike), iar videoclipul a fost regizat de către Bogdan Dima, alături de Mihai Alexandru. Filmările pentru clip au avut loc în București.

Citește mai multe despre TimeBelle
Videoclipuri cu TimeBelle
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE