Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Thomas Jack - Rivers

Thomas Jack, DJ-ul și producătorul care a consacrat genul tropical house, a lansat un nou videoclip - ”Rivers”.

Rivers”” este construit pe o fundație de sound relaxat cu un cocktail up-tempo de chitară rece, percuție, totul fiind încununat de vocile lui Jack McManus și Tim Woodcock. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip menit să transpună vizual sensurile ascunse din spatele piesei.

Single-ul ”“Rivers”” a fost produs de Thomas Jack și de promotorul de progressive house Junkx și este lansat prin intermediul casei de discuri a lui Pete Tong, FFRR Records. Tong a fost un adevarat mentor pentru Jack și l-a sprijinit întotdeauna, valorificându-i aspirațiile, care nu s-au limitat la a fi DJ, ci la a fi un showman. Drept urmare, artistul a fost ales să găzduiască propriile scene la festivaluri de amploare precum TomorrowWorld sau Splash House.

”“Am impresia că în aceste zile sunt prea multe genuri diferite, iar oamenii sunt confuzi în a identifica muzica, mai ales cea dance, care este foarte răspândită. Genurile nu mai contează în ziua de astăzi””, a declarat Thomas Jack.

Jack a decoperit house-ul tropical încă de la începuturile sale, când scena era plină de etichete precum “sax house” sau “sunshine house”.

Compozițiile sale au ajutat genul să crească și să se extindă, remixul său în care a folosit fragmentul “Final Speech” al lui Charlie Chaplin ajuns pe primul loc la HypeM. În timp ce mulți contemporani de-ai săi foloseau sample-uri de saxofon extrase de pe înregistrări vechi de blues, Jack s-a remarcat prin colaborarea cu legenda locală Adrian Symes la saxofon, atât pentru piesa “”Final Speech”,” cât și pentru ”“Symphony””.

Citește mai multe despre Thomas Jack
Videoclipuri cu Thomas Jack
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE