Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Thomas Jack - Rivers

Thomas Jack, DJ-ul și producătorul care a consacrat genul tropical house, a lansat un nou videoclip - ”Rivers”.

Rivers”” este construit pe o fundație de sound relaxat cu un cocktail up-tempo de chitară rece, percuție, totul fiind încununat de vocile lui Jack McManus și Tim Woodcock. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip menit să transpună vizual sensurile ascunse din spatele piesei.

Single-ul ”“Rivers”” a fost produs de Thomas Jack și de promotorul de progressive house Junkx și este lansat prin intermediul casei de discuri a lui Pete Tong, FFRR Records. Tong a fost un adevarat mentor pentru Jack și l-a sprijinit întotdeauna, valorificându-i aspirațiile, care nu s-au limitat la a fi DJ, ci la a fi un showman. Drept urmare, artistul a fost ales să găzduiască propriile scene la festivaluri de amploare precum TomorrowWorld sau Splash House.

”“Am impresia că în aceste zile sunt prea multe genuri diferite, iar oamenii sunt confuzi în a identifica muzica, mai ales cea dance, care este foarte răspândită. Genurile nu mai contează în ziua de astăzi””, a declarat Thomas Jack.

Jack a decoperit house-ul tropical încă de la începuturile sale, când scena era plină de etichete precum “sax house” sau “sunshine house”.

Compozițiile sale au ajutat genul să crească și să se extindă, remixul său în care a folosit fragmentul “Final Speech” al lui Charlie Chaplin ajuns pe primul loc la HypeM. În timp ce mulți contemporani de-ai săi foloseau sample-uri de saxofon extrase de pe înregistrări vechi de blues, Jack s-a remarcat prin colaborarea cu legenda locală Adrian Symes la saxofon, atât pentru piesa “”Final Speech”,” cât și pentru ”“Symphony””.

Citește mai multe despre Thomas Jack
Videoclipuri cu Thomas Jack
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE