Urmărește-ne în Social Media

Thirty Seconds To Mars – Stuck

Thirty Seconds to Mars se leapădă de orice urmă de rock alternativ şi face tranziţia finală spre pop pe piesa "Stuck". E drept că sună a banger şi prefaţează un LP care va include cu siguranţă single-uri ce ajung la radio.

Jared Leto and co ne oferă prin "Stuck" primul single de pe viitorul album, "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Primul track e poate cea mai dansabilă piesă a trupei Thirty Seconds to Mars şi etalează un videoclip alb-negru plin de personaje interesante care dansează sau se unduiesc în faţa camerei. În frunte cu Jared Leto, cu grile metalice lucioase pe dinţi şi clasicul său aer mesianic.

Trebuie spus că actorul din "Requiem for a Dream", "Mr. Nobody" şi "Dallas Buyers Club" este regizorul noului videoclip. El citează ca influenţe pentru stilul său nume precum Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts. Aparent ceea ce vedem aici continuă povestea începută în clipul "Up In the Air", o sărbătorire a artei, design-ului, modei şi a oamenilor remarcabili care sunt rebeli şi nu se potrivesc cu norma.

Melodia are ceva din simplitatea primelor hituri White Stripes, doar că domină mult electronicul şi instrumentele rock sunt mai degrabă o mică cireaşă aruncată pe un tort serios mixat. Vocea lui Jared Leto a rămas tinerească şi face în continuare mulţimile să se mişte, cum făcea şi acum 10 ani, când a venit în România pentru un concert mai mult acustic.

Jared Leto confirmase încă din noiembrie 2021 că lucrează la un nou album, iar acum "It's the End of the World But It's a Beautiful Day" duce discografia trupei la 6 titluri. Noul LP va sosi în luna septembrie, se pare. Leto se "jucase" cu 200 de track-uri pe durata pandemiei, pregătindu-le pentru acest material. Este succesorul lui "America" din 2018, un album încărcat de pozitivism şi mesaje cu privire la diviziunea din State.

Iată tracklist-ul lui "It's the End of the World But It's a Beautiful Day":

 • Stuck
 • Life is Beautiful
 • Seasons
 • Get Up Kid
 • Love These Days
 • World On Fire
 • 7 to 1
 • Never Not Love You
 • Midnight Prayer
 • Lost These Days
 • Avalanche

Leto a fost subiect de ştiri în ultima săptămână, după ce a apărut la Met Gala 2023 îmbrăcat într-un costum de pisică, uriaş şi blănos, aparent un tribut pentru Karl Lagerfeld şi pisica sa Choupette.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Thirty Seconds To Mars a lansat piesa "Get Up Kid" - AUDIO

Thirty Seconds To Mars a lansat "Get Up Kid", cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Get Up Kid" a fost compusă și produsă de Jared Leto, Shannon Leto, Jackson Wise, Ammar Malik și Oscar Neidhardt. Piesa are un mesaj optimist și încurajator. În ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm, suntem capabil să ne ridicăm și să facem rai din ce avem.

"Get Up Kid" este cea de-a treia piesă lansată de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Anterior, Thirty Seconds To Mars a lansat melodiile "Stuck" și "Life Is Beautiful". Discul este programat de lansare pe 15 septembrie.

Cu puțin timp înainte de lansarea piesei, Jared Leto a publicat o fotografie cu el și fratele său, însoțită de mesajul:

"[piesa] m-a făcut să mă gândesc la lucruri...Uneori viața este ușoară. Alteori nu este. Dar sunt norocos să împărtășesc această călătorie cu fratele meu. Indiferent cât de grea ar părea uneori viața, putem să apelăm unul la celălalt mereu. Mă simt recunoscător pentru asta. Și pentru voi toți".

Tracklist "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day"

 1. Stuck
 2. Life Is Beautiful
 3. Seasons
 4. Get Up Kid
 5. Love These Days
 6. World on Fire
 7. 7:1
 8. Never Not Love You
 9. Midnight Prayer
 10. Lost These Days
 11. Avalanche

AUDIO: Thirty Seconds To Mars - Get Up Kid

Citește în continuare