Urmărește-ne în Social Media

Thirty Seconds To Mars – Stuck

Thirty Seconds to Mars se leapădă de orice urmă de rock alternativ şi face tranziţia finală spre pop pe piesa "Stuck". E drept că sună a banger şi prefaţează un LP care va include cu siguranţă single-uri ce ajung la radio.

Jared Leto and co ne oferă prin "Stuck" primul single de pe viitorul album, "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Primul track e poate cea mai dansabilă piesă a trupei Thirty Seconds to Mars şi etalează un videoclip alb-negru plin de personaje interesante care dansează sau se unduiesc în faţa camerei. În frunte cu Jared Leto, cu grile metalice lucioase pe dinţi şi clasicul său aer mesianic.

Trebuie spus că actorul din "Requiem for a Dream", "Mr. Nobody" şi "Dallas Buyers Club" este regizorul noului videoclip. El citează ca influenţe pentru stilul său nume precum Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts. Aparent ceea ce vedem aici continuă povestea începută în clipul "Up In the Air", o sărbătorire a artei, design-ului, modei şi a oamenilor remarcabili care sunt rebeli şi nu se potrivesc cu norma.

Melodia are ceva din simplitatea primelor hituri White Stripes, doar că domină mult electronicul şi instrumentele rock sunt mai degrabă o mică cireaşă aruncată pe un tort serios mixat. Vocea lui Jared Leto a rămas tinerească şi face în continuare mulţimile să se mişte, cum făcea şi acum 10 ani, când a venit în România pentru un concert mai mult acustic.

Jared Leto confirmase încă din noiembrie 2021 că lucrează la un nou album, iar acum "It's the End of the World But It's a Beautiful Day" duce discografia trupei la 6 titluri. Noul LP va sosi în luna septembrie, se pare. Leto se "jucase" cu 200 de track-uri pe durata pandemiei, pregătindu-le pentru acest material. Este succesorul lui "America" din 2018, un album încărcat de pozitivism şi mesaje cu privire la diviziunea din State.

Iată tracklist-ul lui "It's the End of the World But It's a Beautiful Day":

 • Stuck
 • Life is Beautiful
 • Seasons
 • Get Up Kid
 • Love These Days
 • World On Fire
 • 7 to 1
 • Never Not Love You
 • Midnight Prayer
 • Lost These Days
 • Avalanche

Leto a fost subiect de ştiri în ultima săptămână, după ce a apărut la Met Gala 2023 îmbrăcat într-un costum de pisică, uriaş şi blănos, aparent un tribut pentru Karl Lagerfeld şi pisica sa Choupette.

Comentarii

Concerte & turnee

Thirty Seconds To Mars revine în România și cântă la Laminor Arena

Veste bună pentru fanii Thirty Seconds To Mars. Trupa americană, în frunte cu Jared Leto, revine în țara noastră și promite un show electrizant, ce va avea loc pe 25 octombrie la Laminor Arena. Află detalii despre bilete și suplimente VIP.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

După concertul de la Romexpo din 2014 și show-ul de la Electric Castle din 2019, Thirty Seconds To Mars încă mai are de arătat românilor una, alta. Formația va urca pe scena Laminor Arena pe 25 octombrie 2024, în cadrul turneului "Seasons Tour", ce promovează cel mai nou album de studio - "It's the End of the World, But It's a Beautiful Day". A fost lansat pe 15 septembrie 2023 și marchează primul disc fără chitaristul Tomo Miličević, care a părăsit trupa în iunie 2018.

Thirty Seconds to Mars vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 1998. Membrii fondatori sunt frații Jared și Shannon Leto. Muzical, Thirty Seconds to Mars abordează un progressive rock cu influențe de space rock, la care se adaugă elemente de muzică electronică.

Până în prezent, trupa a lansat șase materiale de studio care i-au adus mai multe Discuri de Platină și Aur, precum și locuri fruntașe în topurile muzicale. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști importanți ai scenei muzicale internaționale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Trupa îl are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din "Dallas Buyers Club" (2013). Jared are multe filme de succes în portofoliu printre care "Fight Club", "Requiem for a Dream", "American Psycho", "Girl, Interrupted", "Mr. Nobody" sau "Suicide Squad" unde l-a jucat pe Joker. Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzând câștigătoarele Premiului MTV Music Award - "The Kill" (2006), "Kings and Queens" (2009) și "Up in the Air" (2013).

Bilete concert Thirty Seconds To Mars la București

 • Bilete sunt disponibile online, la prețuri cuprinse între 259 lei (+taxe) și 599 lei (+taxe), în perioada de presale. Mai mult, organizatorii au pus la dispoziție și suplimente VIP, ce pornesc de la prețul de 117,81 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare