Urmărește-ne în Social Media

Thirty Seconds To Mars - Hail to the Victor

Thirty Seconds To Mars privește cu nostalgie spre trecut și cu optimism spre viitor. Noul single ”Hail to the Victor” este o scrisoare de dragoste adresată fanilor din întreaga lume, ce au trăit alături de membrii trupei momente extraordinare în concerte.

"Acesta este videoclipul oficial al piesei "Hail to the Victor"! Ne-am propus să documentăm spiritul, unitatea și energia absolut nebunească a concertelor noastre live cu o focalizare specială pe publicul nostru extraordinar și impactul uriaș pe care l-au avut asupra show-urilor noastre.

Pentru mulți dintre noi, concertele live nu sunt doar experiențe care ne oferă o doză de distracție, ci sunt realmente un mod de viață. Editarea acestui clip în perioada ultimelor luni, ce au stat sub semnul COVID, a fost un puternic declanșator de amintiri pentru noi. A făcut ca experiența turneelor pe care le-am avut să aibă un efect și mai puternic. Ne-a făcut, de asemenea, să fim recunoscători și plini de speranță și entuziasm - trupele, artiștii, locațiile pentru concerte, tehnicienii și publicul, cu toții ne vom întoarce pe scenă, iar asta va readuce la viață muzica live.

Aceasta este o scrisoare de dragoste adresată marii, frumoasei și nebunei noastre familii din întreaga lume, care a trăit această incredibilă aventură alături de noi. Le transmitem tuturor artiștilor, performerilor și prietenilor că ne este dor de ei și că de abia așteptăm să revenim pe scenă. Să privim cu optimism spre viitor. #HailToTheVictor." - Jared & Shannon

Cel mai recent album Thirty Seconds To Mars, "America", apărea în 2018. Discul a marcat o schimbare a direcției muzicale, trupa trecând de la rock alternativ, la pop cu diverse influențe.

Tot în 2018, Tomo Miličević anunța că părăsește trupa Thirty Seconds To Mars. Chitaristul și-a justificat plecarea într-un mesaj amplu, publicat online

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2