Urmărește-ne în Social Media

Thirty Seconds To Mars - Hail to the Victor

Thirty Seconds To Mars privește cu nostalgie spre trecut și cu optimism spre viitor. Noul single ”Hail to the Victor” este o scrisoare de dragoste adresată fanilor din întreaga lume, ce au trăit alături de membrii trupei momente extraordinare în concerte.

"Acesta este videoclipul oficial al piesei "Hail to the Victor"! Ne-am propus să documentăm spiritul, unitatea și energia absolut nebunească a concertelor noastre live cu o focalizare specială pe publicul nostru extraordinar și impactul uriaș pe care l-au avut asupra show-urilor noastre.

Pentru mulți dintre noi, concertele live nu sunt doar experiențe care ne oferă o doză de distracție, ci sunt realmente un mod de viață. Editarea acestui clip în perioada ultimelor luni, ce au stat sub semnul COVID, a fost un puternic declanșator de amintiri pentru noi. A făcut ca experiența turneelor pe care le-am avut să aibă un efect și mai puternic. Ne-a făcut, de asemenea, să fim recunoscători și plini de speranță și entuziasm - trupele, artiștii, locațiile pentru concerte, tehnicienii și publicul, cu toții ne vom întoarce pe scenă, iar asta va readuce la viață muzica live.

Aceasta este o scrisoare de dragoste adresată marii, frumoasei și nebunei noastre familii din întreaga lume, care a trăit această incredibilă aventură alături de noi. Le transmitem tuturor artiștilor, performerilor și prietenilor că ne este dor de ei și că de abia așteptăm să revenim pe scenă. Să privim cu optimism spre viitor. #HailToTheVictor." - Jared & Shannon

Cel mai recent album Thirty Seconds To Mars, "America", apărea în 2018. Discul a marcat o schimbare a direcției muzicale, trupa trecând de la rock alternativ, la pop cu diverse influențe.

Tot în 2018, Tomo Miličević anunța că părăsește trupa Thirty Seconds To Mars. Chitaristul și-a justificat plecarea într-un mesaj amplu, publicat online

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Thirty Seconds To Mars a lansat piesa "Get Up Kid" - AUDIO

Thirty Seconds To Mars a lansat "Get Up Kid", cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Get Up Kid" a fost compusă și produsă de Jared Leto, Shannon Leto, Jackson Wise, Ammar Malik și Oscar Neidhardt. Piesa are un mesaj optimist și încurajator. În ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm, suntem capabil să ne ridicăm și să facem rai din ce avem.

"Get Up Kid" este cea de-a treia piesă lansată de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Anterior, Thirty Seconds To Mars a lansat melodiile "Stuck" și "Life Is Beautiful". Discul este programat de lansare pe 15 septembrie.

Cu puțin timp înainte de lansarea piesei, Jared Leto a publicat o fotografie cu el și fratele său, însoțită de mesajul:

"[piesa] m-a făcut să mă gândesc la lucruri...Uneori viața este ușoară. Alteori nu este. Dar sunt norocos să împărtășesc această călătorie cu fratele meu. Indiferent cât de grea ar părea uneori viața, putem să apelăm unul la celălalt mereu. Mă simt recunoscător pentru asta. Și pentru voi toți".

Tracklist "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day"

 1. Stuck
 2. Life Is Beautiful
 3. Seasons
 4. Get Up Kid
 5. Love These Days
 6. World on Fire
 7. 7:1
 8. Never Not Love You
 9. Midnight Prayer
 10. Lost These Days
 11. Avalanche

AUDIO: Thirty Seconds To Mars - Get Up Kid

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED