Urmărește-ne în Social Media

Thirty Seconds To Mars - Hail to the Victor

Thirty Seconds To Mars privește cu nostalgie spre trecut și cu optimism spre viitor. Noul single ”Hail to the Victor” este o scrisoare de dragoste adresată fanilor din întreaga lume, ce au trăit alături de membrii trupei momente extraordinare în concerte.

"Acesta este videoclipul oficial al piesei "Hail to the Victor"! Ne-am propus să documentăm spiritul, unitatea și energia absolut nebunească a concertelor noastre live cu o focalizare specială pe publicul nostru extraordinar și impactul uriaș pe care l-au avut asupra show-urilor noastre.

Pentru mulți dintre noi, concertele live nu sunt doar experiențe care ne oferă o doză de distracție, ci sunt realmente un mod de viață. Editarea acestui clip în perioada ultimelor luni, ce au stat sub semnul COVID, a fost un puternic declanșator de amintiri pentru noi. A făcut ca experiența turneelor pe care le-am avut să aibă un efect și mai puternic. Ne-a făcut, de asemenea, să fim recunoscători și plini de speranță și entuziasm - trupele, artiștii, locațiile pentru concerte, tehnicienii și publicul, cu toții ne vom întoarce pe scenă, iar asta va readuce la viață muzica live.

Aceasta este o scrisoare de dragoste adresată marii, frumoasei și nebunei noastre familii din întreaga lume, care a trăit această incredibilă aventură alături de noi. Le transmitem tuturor artiștilor, performerilor și prietenilor că ne este dor de ei și că de abia așteptăm să revenim pe scenă. Să privim cu optimism spre viitor. #HailToTheVictor." - Jared & Shannon

Cel mai recent album Thirty Seconds To Mars, "America", apărea în 2018. Discul a marcat o schimbare a direcției muzicale, trupa trecând de la rock alternativ, la pop cu diverse influențe.

Tot în 2018, Tomo Miličević anunța că părăsește trupa Thirty Seconds To Mars. Chitaristul și-a justificat plecarea într-un mesaj amplu, publicat online

Comentarii

Concerte & turnee

Thirty Seconds To Mars revine în România și cântă la Laminor Arena

Veste bună pentru fanii Thirty Seconds To Mars. Trupa americană, în frunte cu Jared Leto, revine în țara noastră și promite un show electrizant, ce va avea loc pe 25 octombrie la Laminor Arena. Află detalii despre bilete și suplimente VIP.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

După concertul de la Romexpo din 2014 și show-ul de la Electric Castle din 2019, Thirty Seconds To Mars încă mai are de arătat românilor una, alta. Formația va urca pe scena Laminor Arena pe 25 octombrie 2024, în cadrul turneului "Seasons Tour", ce promovează cel mai nou album de studio - "It's the End of the World, But It's a Beautiful Day". A fost lansat pe 15 septembrie 2023 și marchează primul disc fără chitaristul Tomo Miličević, care a părăsit trupa în iunie 2018.

Thirty Seconds to Mars vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 1998. Membrii fondatori sunt frații Jared și Shannon Leto. Muzical, Thirty Seconds to Mars abordează un progressive rock cu influențe de space rock, la care se adaugă elemente de muzică electronică.

Până în prezent, trupa a lansat șase materiale de studio care i-au adus mai multe Discuri de Platină și Aur, precum și locuri fruntașe în topurile muzicale. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști importanți ai scenei muzicale internaționale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Trupa îl are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din "Dallas Buyers Club" (2013). Jared are multe filme de succes în portofoliu printre care "Fight Club", "Requiem for a Dream", "American Psycho", "Girl, Interrupted", "Mr. Nobody" sau "Suicide Squad" unde l-a jucat pe Joker. Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzând câștigătoarele Premiului MTV Music Award - "The Kill" (2006), "Kings and Queens" (2009) și "Up in the Air" (2013).

Bilete concert Thirty Seconds To Mars la București

  • Bilete sunt disponibile online, la prețuri cuprinse între 259 lei (+taxe) și 599 lei (+taxe), în perioada de presale. Mai mult, organizatorii au pus la dispoziție și suplimente VIP, ce pornesc de la prețul de 117,81 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare