Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Thievery Corporation - Voyage Libre

Thievery Corporation a lansat un nou single, "Voyage Libre", care primeşte un videoclip plin de elemente ale anilor '60. Acest release anticipează debutul unui nou EP, care va sosi luna viitoare. Până atunci vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

"Voyage Libre" este primul single extras de pe viitorul EP, "Treasures From the Temple". Acesta debutează pe 20 aprilie, în variante digitale, vinil şi CD. Nouă melodie are versuri în limba franceză şi vine cu o exprimare artistică abstractă, costume haute couture şi decoruri ale anilor '60. Regia acestui videoclip îi aparţine lui Tina Rivera.

Grupul de muzică electronică Thievery Corporation ne hipnotizează cu acel riff de chitară visătoare, alternată cu sintetizatoare old school. Viitorul disc este succesorul albumului "Temple of I & I", care sosea în 2017 şi a avut câteva hituri care au urcat rapid în topuri.

Viitorul release include 7 piese, printre care şi înregistrări originale sau remixuri ale trupei. Inspiraţia este chiar locul în care au fost înregistrate piesele: Port Antonio, Jamaica. Pentru acest single a fost împrumutată vocea atemporală a lui LouLou Ghelichkhani. Pe noul disc trupa colaborează cu Mr. Lif, Sitali, Racquel Jones, Notch sau Natalia Clavier.

Duo-ul american este cunoscut pentru combinaţiile inedite de sound-uri, de la acid jazz la reggae şi de la synth pop la muzică indiană şi bossa nova. Thievery Corporation activează din anul 1995 şi este un duo format din Rob Garza şi Eric Hilton. Formaţia a luat poziţii politice asupra unor probleme globale, precum războaiele, acordurile economice, drepturile omului şi foametea.

Muzicienii au cântat în România la Electric Castle 2014, acolo unde au strâns 20.000 de oameni împreună cu cei de la Foreign Beggars.

Citește mai multe despre Thievery Corporation
Videoclipuri cu Thievery Corporation
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE