Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Videoclip oficial: Therion - Theme of Antichrist

Therion continuă să îşi aducă la viaţă magistrala rock opera "Beloved Antichrist", prin lansarea unui nou single, "Theme of Antichrist". Noua piesă primeşte un videoclip animat, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

La începutul acestui an putut privi un lyric video pentru piesa "Night Reborn", extrasă de pe acelaşi album. Acum vine în completarea sa "Theme of Antichrist", cu un videoclip realizat de către Carlos Toro, de la Abysmo Filmes. Acest material vizual aminteşte de serialul "Castlevania" lansat de Netflix vara trecută şi cu acţiunea petrecându-se la cetatea lui Vlad Dracul din Târgovişte.

Atmosfera este la fel de sumbră şi întunecată şi personaje diavoleşti populează acest univers. Muzicienii de la Therion apar pe o platformă în mijlocul unui castel gothic, cântându-şi opera complexă. La tobe cântă un demon, iar la un moment dat îşi face apariţia o creatură marină ce pare inspirată din creaţiile lui Guillermo Del Toro. Solistele grupului sunt urcate pe un piedestal, în faţa unei catedrale gothice.

Opera monumentală a lui Cristofer Johnsson va fi lansată pe 2 februarie, o încununare a carierei Therion. Această rock opera este inspirată din creaţia literară a lui Vladimir Soloviov, "A Short Tale of the Antichrist". Întreaga compoziţie ajunge la 3 ore şi este extrem de complexă, cu atât mai mult dacă va fi pusă în scenă de Cristofer şi colegii de trupă.

27 de personaje apar în această poveste epică, toate interpretate de membrii trupei, atât cei permanenţi, cât şi colaboratori. Opera este împărţită în 3 acte, iar Cristofer a luat în calcul realizarea unei animaţii de lung metraj pentru a pune în valoare această poveste. Într-un interviu recent, muzicianul cita ca inspiraţie "Jesus Christ Superstar", dar într-o variantă specifică Therion. Este scrisă şi gândită pentru interpretarea scenică, dramatică şi plină de exuberanţă.

Therion va concerta la Bucureşti pe 11 martie în acest an şi cu puţin noroc vom auzi şi piesele noi. Ne-au mai vizitat în 2012 la Arenele Romane, dar  şi în 2016 la Hard Rock Cafe.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Videoclipuri cu Therion
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE