Urmărește-ne în Social Media

Theodore - Voyage

Artistul grec Theodore lansează "Voyage", o călătorie sonoră expansivă, cu un videoclip ce încapsulează tematica centrală a albumului - călătoriile spațiale precum și cele dincolo de sine. materialul ce include această piesă va fi lansat în martie.

""Voyage", partea finală a călătoriei reprezentate de album, conține niște acorduri tăcute de sintetizator ce plutesc într-un soundscape eteric, precum și o orchestrație cinematică ce te conduce către o ambianță calmă cu niște interjecții electronice elegante. Acum e momentul când călătorul nostru lasă în urmă lumea materială, lumea care ajunsese să-l definească. Acum e momentul evoluției eului spiritual. Destinația, timpul și spațiul sunt în continuare necunoscute, dar Voyage reprezintă momentul conștientizării. Este vorba despre o călătorie a minții." – Theodore

Despre Theodore

Fiind un melanj de compoziții electronice și clasice, muzica lui Theodore gravitează undeva între post rock ambiental și synthwave-ul abraziv specific anilor '80. A împărțit scena cu Sigur Rόs, DIIV, Αmber Run și, printre multe alte festivaluri, a cântat la Reeperbahn 2017 & 2018, Eurosonic, Musexpo LA și SXSW 2018 & 2019, unde a fost ales 'Favorite Discoveries And Memorable Moments' de către NPR, bine-cunoscutul post de radio american. Artistul a concertat în 2021 în cadrul festivalului Living Rock, de pe Plaja Tuzla.

După ce a primit recenzii favorabile de la media precum BBC Radio 6, iar cel mai recent album al lui a fost lansat în cadrul "All Songs Considered by B. Boilen and R. Hilton" la NPR, Theodore lucrează acum la un nou album-concept cu tematică cosmică, intitulat "The Voyage". LP-ul va fi lansat anul acesta.

Comentarii