Urmărește-ne în Social Media

Theodore - The Big Rip

Theodore a lansat piesa "The Big Rip", împreună cu un videoclip regizat de Kostis Theodosopoulos. În rolurile principale joacă actrițele Maria Aliferi și Dimitra Vlagopoulou, alături de Theodore însuși, care apare pentru prima dată într-un videoclip al său.

Inspirația principală pentru piesă este teoria sfârșitului universului, "Big Rip", sugerând că, dacă universul continuă să se extindă într-un ritm accelerat, va ajunge în cele din urmă la un punct în care toate forțele care îl țin laolaltă vor fi învinse de energia întunecată.

"Citind despre acest fenomen, m-am gândit la viața însăși și cum uneori, când lucrurile se prăbușesc, este inutil să încerci să le ții împreună. Uneori, structurile din mințile noastre se vor prăbuși și trebuie doar să acceptăm acest lucru.", a declarat Theodore.

În contrast cu teoria cosmologică sumbră a Big Rip, Theodore alege să îi ofere un ton mai optimist, scriind poate cea mai pop piesă de până acum, îmbogățindu-și sunetul alternativ cu elemente mai upbeat și mai mainstream. În același timp, sub îndrumarea regizorului Kostis Theodosopoulos, el joacă în videoclipul care prezintă o ceremonie suprarealistă, estompând granițele dintre căsătorie și înmormântare, între realitate și fantezie.

"Ironia subtilă din versurile piesei <<The Big Rip>> m-a dus cu gândul la cinematografia lui Hal Ashby. Mi-am amintit de <<Life is a State of Mind>> pe coloana sonoră în timp ce domnul Chance pășește pe suprafața lacului, scufundând vârful umbrelei în apă. Și m-am gândit că poate într-un univers paralel, undeva aproape, Mont îl așteaptă, proaspăt evadată de la propria ei înmormântare, zâmbind sfidător în timp ce accelerează motocicleta. Alături de ei, Theodore - ca un alt Harold - cu acordeonul său vișiniu și privirea trippy, oferă un ritm neafectat acestei farse dulce-amărui care nu se va sfârși niciodată." - Kostis Theodosopoulos

Theodore este artist de rock alternativ, compozitor și producător al cărui sound se situează undeva între synth-pop și post rock, cu puternice elemente cinematice. Pasionat de filosofie și știință, versurile și conceptele sale provin din nevoia de a explora întrebări existențiale și etice. Îi place să creeze cântece ca povești sau ca basme și să le reinterpreteze în concerte unice, energice și pline de mister, cu spectacole extraordinare de lumini și de visuals.

Comentarii