Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Theodora feat. Pacha Man - Cu tine pe mine

Theodora a lansat împreună cu Pacha Man videoclipul noului single "Cu tine pe mine". Piesa cu accente reggae este însoțită de un videoclip în regia iRonic, în care Theodora apare în ipostaze provocatoare.

Compusă de către Marius Moga, Alin Sterian “iRonic”, Petre Octavian "Achi" si Alex Cotoi și produsă de către Alin Sterian "iRonic", Ionut "Yogi" Vasilache si Madalin Rosioru în studiourile DeMoga,"Cu tine pe mine", cel de-al doilea single al Theodorei, este o colaborare cu Pacha Man și aduce o schimbare de stil muzical pentru artistă, comparând cu primul său single - "From Paris with love".

"Am acceptat cu mult entuziasm propunerea venită din partea lui Marius Moga de a cânta această piesă împreuna cu Pacha Man. E modul meu nonconformist de a promova iubirea sub orice formă s-ar afla ea. Videoclipul este regizat de către IRONIC, cel care a realizat un videoclip de imagine din multe efecte unice și originale. Este vorba de 4 atitudini, diferite și perfect combinate cu styling-ul si cu efectele. Sper ca această abordare, diferită față de ceea ce ați văzut până acum, să fie pe placul vostru", declară Theodora.

Printre shootinguri și defilări pentru branduri internaționale, dar și călătorii in SUA, continentul cu cele mai multe oportunități pentru cariera sa de model, Theodora revine la marea ei pasiune - muzica și odată cu participarea în cadrul emisiunii Vocea României, artista începe colaborarea cu Marius Moga.

Citește mai multe despre Pacha ManTheodora
Videoclipuri cu Pacha ManTheodora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE