BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: The xx - Say Something Loving

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”Say Something Loving”. Piesa este extrasă de pe albumul ”I See You”, apărut anul acesta, în luna ianuarie.

Clipul piesei "Say Something Loving" a fost regizat de Alasdair McLellan și ilustrează ideea de iubire necondiționată de reguli sociale. Vizualul a fost filmat în Londra, orașul în care cei trei membri ai grupului The xx au copilărit.

Single-ul "Say Something Loving" este extras de pe albumul ”I See You”,  cel de-al 3-lea disc din cariera formației. Materialul a fost lansat pe 13 ianuarie 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, Australia, Belgia, Olanda, Portugalia, precum și în clasamentele americane realizate de Billboard: Top Alternative Albums, Independent Albums și Top Rock Albums. În clasamentul general US Billboard 200, albumul s-a plasat pe poziția a 2-a.

Jamie xx, Romy Madley Croft și Oliver Sim au format grupul The xx în 2005, în august 2009 lansând albumul de debut, "XX". Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul filmului ”Marele Gatsby” cu melodia "Together".

Citește mai multe despre The xx
Videoclipuri cu The xx
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE