Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: The xx - On Hold

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”On Hold”. Piesa este extrasă de pe LP-ul ”I See You”, așteptat pe piață în 2017.

Grupul britanic de indie-pop The xx a lansat primul single de pe noul album ”I See You”. Piesa se numește ”On Hold” și este acompaniată de un videoclip filmat într-un orășel din Texas. Prin acest clip, regizat de Alasdair McLellan, trupa le mulțumește fanilor de pe continentul american pentru susținere.

"Îi iubim și le purtăm respect oamenilor din SUA, după sutele de show-uri pe care le-am susținut acolo în ultimii ani. Sperăm că acest videoclip reflectă căldura și ospitalitatea cu care am fost întâmpinați în America.” - The xx

Albumul ”I See You”, ce include piesa ”On Hold”, va fi lansat pe 13 ianuarie 2017. Acesta este cel de-al 3-lea disc din cariera formației.

Jamie xx, Romy Madley Croft și Oliver Sim au format grupul The XX în 2005, în august 2009 lansând albumul de debut, "XX". Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În anul 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul filmului ”Marele Gatsby” cu melodia "Together".

Citește mai multe despre The xx
Videoclipuri cu The xx
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE