Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: The White Stripes - City Lights

”City Lights”, o piesă înregistrată de The White Stripes în 2005 și retușată în 2016, este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Michel Gondry. Melodia, nelansată până acum, se regăsește pe albumul de colecție ”Jack White Acoustic Recordings 1998-2016”.

Fanii The White Stripes au primit din partea regizorului Michel Gondry un cadou neașteptat. Fără a da de veste nimănui (nici măcar lui Jack White), acesta a realizat un video de promovare a piesei ”City Lights”, o compoziție nouă, ce datează din perioada penultimului album The White Stripes. Melodia a fost compusă inițial pentru discul ”Get Behind Me Satan” (2005), fiind finalizată de Jack White în 2016.

Clipul ”City Lights” este cel de-al 5-lea vizual realizat de Michel Gondry pentru The White Stripes, anterior acesta regizând "Fell in Love With a Girl", "Dead Leaves and the Dirty Ground," "The Hardest Button to Button" și "The Denial Twist."

Noul single este extras de pe albumul de colecție ”Jack White Acoustic Recordings 1998-2016”, lansat pe 9 septembrie. Discul conține 26 de piese, extrase atât din discografia lui Jack White, cât și de pe albumele The White Stripes și The Raconteurs. Dintre aceastea, piesa ”City Lights” este singura neprezentată publicului până acum.

Jack White a concertat pentru prima oară în România pe 9 noiembrie 2014, în fața a peste 5000 de spectatori. Evenimentul a avut loc la Romexpo.

Citește mai multe despre Jack WhiteThe White Stripes
Videoclipuri cu Jack WhiteThe White Stripes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE