BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: The White Stripes - City Lights

”City Lights”, o piesă înregistrată de The White Stripes în 2005 și retușată în 2016, este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Michel Gondry. Melodia, nelansată până acum, se regăsește pe albumul de colecție ”Jack White Acoustic Recordings 1998-2016”.

Fanii The White Stripes au primit din partea regizorului Michel Gondry un cadou neașteptat. Fără a da de veste nimănui (nici măcar lui Jack White), acesta a realizat un video de promovare a piesei ”City Lights”, o compoziție nouă, ce datează din perioada penultimului album The White Stripes. Melodia a fost compusă inițial pentru discul ”Get Behind Me Satan” (2005), fiind finalizată de Jack White în 2016.

Clipul ”City Lights” este cel de-al 5-lea vizual realizat de Michel Gondry pentru The White Stripes, anterior acesta regizând "Fell in Love With a Girl", "Dead Leaves and the Dirty Ground," "The Hardest Button to Button" și "The Denial Twist."

Noul single este extras de pe albumul de colecție ”Jack White Acoustic Recordings 1998-2016”, lansat pe 9 septembrie. Discul conține 26 de piese, extrase atât din discografia lui Jack White, cât și de pe albumele The White Stripes și The Raconteurs. Dintre aceastea, piesa ”City Lights” este singura neprezentată publicului până acum.

Jack White a concertat pentru prima oară în România pe 9 noiembrie 2014, în fața a peste 5000 de spectatori. Evenimentul a avut loc la Romexpo.

Citește mai multe despre Jack WhiteThe White Stripes
Videoclipuri cu Jack WhiteThe White Stripes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE