Urmărește-ne în Social Media

The White Stripes - Apple Blossom

The White Stripes a lansat un videoclip animat pentru piesa "Apple Blossom". Melodia anunță albumul "Greatest Hits" al formației, ce va fi lansat în decembrie.

Reunirea The White Stripes, pe care probabil mulți dintre fanii formației încă o așteaptă, nu se va materializa nici anul acesta, dar vestea bună este că va fi lansat un album "Greatest Hits". Noul videoclip "Apple Blossom" îi anunță sosirea, programată să se întâmple anul acesta, pe 4 decembrie. Discul va include 26 de piese și se va lansa în format CD, dar și pe vinyl.

Piesa "Apple Blossom", ce beneficiază de curând de acest videoclip animat produs de Dream Factory Animation, se regăsește pe albumul "De Stijl", lansat de The White Stripes în 2000.

Tracklist "The White Stripes Greatest Hits":

 1. Let’s Shake Hands
 2. The Big Three Killed My Baby
 3. Fell In Love With A Girl
 4. Hello Operator
 5. I’m Slowly Turning Into You
 6. The Hardest Button To Button
 7. The Nurse
 8. Screwdriver
 9. Dead Leaves And The Dirty Ground
 10. Death Letter
 11. We’re Going To Be Friends
 12. The Denial Twist
 13. I Just Don’t Know What To Do With Myself
 14. Astro
 15. Conquest
 16. Jolene
 17. Hotel Yorba
 18. Apple Blossom
 19. Blue Orchid
 20. Ball And Biscuit
 21. I Fought Piranhas
 22. I Think I Smell A Rat
 23. Icky Thump
 24. My Doorbell
 25. You’re Pretty Good Looking (For A Girl)
 26. Seven Nation Army

PUBLICITATE
Comentarii

Premii muzicale

Rock & Roll Hall of Fame 2023 are nominalizările dezvăluite

Parcă mai devreme ca oricând aflăm lista cu artişti care compun lista de nominalizaţi la introducerea în Rock & Roll Hall of Fame 2023. Capete de afiş sunt Kate Bush, Missy Elliott, Cyndi Lauper, Rage Against the Machine, George Michael şi The White Stripes.

Publicat

pe

Rock and Roll Hall of Fame 2023
Rock and Roll Hall of Fame 2023 │ FOTO: Rock and Roll Hall of Fame 2023

Lista e mult mai lungă de atât şi include şi giganţi ca Iron Maiden sau Soundgarden şi Willie Nelson. Dacă unele dintre aceste nume le-am mai văzut gata de a fi introduse în panteonul rock, avem şi două trupe care sunt pentru prima dată nominalizate: Joy Divison şi New Order. De pe listă avem şi veterani care au fost nominalizaţi de multe ori, precum Rage Against the Machine, care se află la a cincea încercare de imortalizare.

Kate Bush este la a patra. Soundgarden, Iron Maiden, A Tribe Called Quest şi The Spinners sunt toţi la a doua nominalizare. Missy Elliott şi The White Stripes se află în primul an de eligibilitate. Cum devine o trupă sau artist eligibil? În primul rând trebuie să aibă 25 de ani trecuţi de la lansarea albumului de debut. "Promoţia 2023" va fi anunţată în format complet în luna mai, iar ceremonia de introducere în panteon are loc la toamnă.

Artiştii au fost aleşi pentru modul în care sunetul lor a avut impact asupra generaţiilor ce au venit după şi a artiştilor care s-au inspirat de la aceşti monştri sacri. În 2022 au fost introduşi în Rock and Roll Hall of Fame Eminem, Duran Duran, Dolly Parton, Lionel Richie, Carly Simion, Eurythmics, Judas Priest şi Pat Benatar. A avut loc recent şi o campanie realizată de fanii artistei Aaliyah, care a încetat din viaţă cu două decenii în urmă. Fanii doresc introducerea sa în Hall of Fame.

Rock and Roll Hall of Fame are o clădire-muzeu dedicată în Cleveland, Ohio, SUA. Acolo se află documente şi cărţi vitale pentru istoria muzicii rock, a artiştilor, producătorilor, inginerilor şi altor figuri notabile din industrie. Fundaţia Rock and Roll Hall of Fame a fost înfiinţată pe 20 aprilie 1983 de către Ahmet Ertegun, directorul Atlantic Records. Echipa sa iniţială includea oameni de la revista Rolling Stone, avocaţi şi directori ai caselor de discuri.

Detalii despre nominalizaţii din 2023 aveţi aici.

Citește în continuare