Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: The Weeknd - Reminder

The Weeknd a lansat un videoclip plin de vedete pentru piesa "Reminder", de pe albumul "Starboy". El vine în continuarea lui "Party Monster", lansat luna trecută şi continuă atmosfera de party din acesta, incluzând şi o serie de nume mari.

Drake, A$AP Rocky, Travis Scott şi mulţi alţii îşi fac apariţia în clip, în aceea ce pare a fi o plimbare nocturnă cu Abel Tesfaye aka The Weeknd. Melodia este mai lentă şi lascivă decât "Starboy", unde Daft Punk face legea prin intermediul unui negativ revoluţionar. Maşini scumpe, avioane private, camere de hotel apar în acest videoclip, prezentând viaţa lui The Weeknd.

"Reminder" este regizat de către Kid Studio şi produs de Vince Tran şi Ryan Hahn. În ciuda atmosferei zen şi a vibe-ului de afteparty apar şi imagini ceva mai şocante, precum semnul Hollywood şi dealurile din jur în flăcări. Nu se compară totuşi cu bizar de violentul material video pentru piesa "False Alarm" de pe acelaşi album "Starboy".

Cei care urmăresc scena hip hop ar putea spune că The Weeknd îşi prezintă "gaşca", crew-ul pentru ca Justin Bieber să se teamă de el. Ultimele săptămâni au adus dueluri social media între cei doi artişti. Abel părea să includă aluzii la Bieber şi la fosta sa prietenă, Selena Gomez în melodiile sale. Justin a preferat să râdă de lipsa de premii Grammy a lui The Weeknd la ceremonie.

"Reminder" soseşte fix de ziua lui Abel Tesfaye, el împlinind 27 de ani şi bifând recent şi un număr live la premiile Grammy 2017, cu Daft Punk.

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE