Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: The Weeknd - False Alarm (Explicit)

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”False Alarm”. Vizualul este regizat de Ilya Naishuller și produs de Clarissa Troop.

The Weeknd continuă promovarea celui de-al 3-lea album de studio cu piesa ”False Alarm”. Melodia a fost compusă de artist împreuncă cu McKinney, Benjamin Diehl, Walter, Emmanuel Nickerson și Ahmad Balshe, având premiera live în cadrul popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live (SNL). Pentru promovarea noului single, The Weeknd a filmat un videoclip cu o poveste ce pare a fi legată de cea a clipului anterior, ”Starboy”.

Piesa ”False Alarm” este extrasă de pe discul ”Starboy”, la care artistul a lucrat împreună cu producătorii Ben Billions, Cirkut, Daft Punk Doc McKinney și Mano. Albumul va fi lansat 25 noiembrie 2016 și poate fi precomandat deja de pe iTunes, Spotify, Google Play și Apple Music.

The Weeknd a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”. Albumul său de debut, ”Kiss Land”, a fost lansat în 2013 și s-a clasat pe poziția a 2-a în US Billboard 200. Cea mai bună poziție obținută în topul single-urilor a fost obținută de piesa ”Earned It”, care a urcat până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100, clasându-se totodată în fruntea clasamentelor UK R&B, US Mainstream Top 40, US Rhythmic, US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE