Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: The Weeknd - Earned It (Fifty Shades of Grey / Explicit)

The Weeknd a lansat un videoclip explicit pentru piesa ”Earned It” de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”. Elementele erotice sunt vizibil prezente, tensiunea creată prin imagini și linia melodică fiind în ton cu tematica romanului scris de E. L. James.

Noul videoclip ”Earned It” este un teaser de impact pentru cei nerăbdători să urmărească pelicula "Fifty Shades of Grey". Erotismul clipului se încadrează la limita dintre ”acceptat din punct de vedere social” și amendabil. Cel mai probabil, clipul va stârni discuții în contradictoriu pe tema moralității și obiectivizării femeii.

Piesa ”Earned It”, compusă de The Weeknd, este inclusă pe discul "Fifty Shades of Grey" (Original Motion Picture Soundtrack Album), ce va fi lansat pe piață pe 10 februarie, sub egida Universal Studios și Republic Records.

Tracklist "Fifty Shades of Grey" (Original Motion Picture Soundtrack Album):

 1. Annie Lennox – I Put a Spell On You
 2. Laura Welsh – Undiscovered
 3. The Weeknd – Earned It
 4. Jessie Ware – Meet Me In the Middle
 5. Ellie Goulding – Love Me Like You Do
 6. Beyoncé – Haunted
 7. Sia – Salted Wound
 8. The Rolling Stones – Beast of Burden
 9. AWOLNATION – I’m On Fire
 10. Beyoncé – Crazy In Love (2014 Remix)
 11. Frank Sinatra – Witchcraft
 12. Vaults – Where You Belong
 13. Skylar Grey – I Know You
 14. Danny Elfman – Anna and Christian
 15. Danny Elfman – Did That Hurt?

Pelicula „50 Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolul Anastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey. Filmul este regizat de Sam Taylor-Johnson, ce are în portofoliu și filmul ”Nowhere Boy” (2009).

"Fifty Shades Of Grey" - Official Trailer

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE