Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: The Weeknd - Can't Feel My Face

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”Can't Feel My Face”. Pentru acest vizual, artistul canadian a colaborat cu regizorul și bunul său prieten Grant Singer.

CAN'T FEEL MY FACE MUSIC VIDEO Apple Music

Posted by The Weeknd on Tuesday, July 28, 2015

După succesul înregistrat cu piesa ”Earned It”, compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, The Weeknd revine cu un nou single, pe măsura aprecierilor primite din partea Pitchfork, MTV, BET și Rolling Stone. Piesa recent lansată de artistul canadian se numește ”Can't Feel My Face” și are toate coordonatele pentru a deveni o melodie de referință în topurile de profil: un bas bine plasat pe linia melodică, o voce inconfundabilă și o producție gândită până la ultimul detaliu.

Piesa „Can't Feel My Face” se va regăsi pe noul album The Weeknd, ”Chapter III”. Tracklistul discului nu a fost încă dezvăluit, însă pe internet circulă deja o listă de piese înregistrate recent.

Melodii ce ar putea fi incluse pe noul album The Weeknd:

  1. The Hills
  2. I Can’t Feel My Face
  3. In the Night
  4. Shameless
  5. In the Mood
  6. In the 90s
  7. Pullin Up

The Weeknd a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”. Albumul său de debut, ”Kiss Land”, a fost lansat în 2013 și s-a clasat pe poziția a 2-a în US Billboard 200. Cea mai bună poziție obținută în topul single-urilor a fost obținută de piesa ”Earned It”, care a urcat până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100, clasându-se totodată în fruntea clasamentelor UK R&B, US Mainstream Top 40, US Rhythmic, US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE