Urmărește-ne în Social Media

The Vaccines - 20/20

Trupa britanică The Vaccines a lansat videoclipul noului single ”20/20”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album al formației, “English Graffiti” .

La 3 ani de la apariția albumului ”Come of Age” (2012), formația indie rock The Vaccines s-a întors cu cel de-al 3-lea material de studio -  “English Graffiti”. Produs de Dave Fridman și Cole M Greif-Neill, discul marchează o trecere către un sound mai ”actual”.

"Am început să simt că a funcționa independent de timp nu e un lucru bun. Am vrut ca album acesta să fie important pentru 2015 și să sune ca și cum am fi în 2015", a declarat solistul Justin Young pentru NME.

English Graffiti” a fost lansat pe 25 mai, plasându-se pe poziția a doua în UK Albums Chart și pe primul loc în UK Vinyl Chart. De pe acest disc au extrase single-urile ”Handsome” și ”Dream Lover”, noua piesă promovată de trupă printr-un videoclip fiind ”20/20”.

Tracklist “English Graffiti” - The Vaccines:

 1. Handsome
 2. Dream Lover
 3. Minimal Affection
 4. 20 / 20
 5. (All Afternoon) In Love
 6. Denial
 7. Want You So Bad
 8. Radio Bikini
 9. Maybe I Could Hold You
 10. Give Me a Sign
 11. Undercover

Deluxe Edition

 1. English Graffiti
 2. Stranger
 3. Miracle
 4. Handsome Reimagined (Dave Fridmann Remix)
 5. Dream Lover Reimagined (Malcolm Zillion Edit)
 6. 20/20 Reimagined (Dave Fridmann Edit)
 7. Give Me a Sign Reimagined (Co Co T Edit)

The Vaccines a concertat în cadrul Summer Well 2013, în cea de-a doua zi a festivalului. Galeria de poze de la eveniment este disponibilă aici.

Comentarii