Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: The Smashing Pumpkins - Being Beige

Trupa de rock alternativ The Smashing Pumpkins a lansat videoclipul noului single "Being Beige". Piesa promovată este extrasă de pe albumul "Day For Night", ce va fi lansat pe piață în cursul anului 2015.

La doar un an de la lansarea discului ”Monuments to an Elegy”, The Smashing Pumpkins se pregătesc de lansarea unui nou material, intitulat "Day For Night". Albumul va apărea pe piață anul acesta, solistul Billy Corgan indicând într-un interviu că plănuiește să abordeze un sound ceva mai rock.

"Înainte ca ”Monuments to an Elegy” să fie lansat, îmi doream ca "Day For Night" să meargă într-o direcție experimentală. Mă gândeam să fac un album pop, după care să înregistrez un disc artistic și ciudat. Dar după ce a ieșit pe piață Monuments și m-am întors la demo-urile pentru "Day For Night", am simțit că The Smashing Pumpkins nu ar mai trebui să fie o trupă artistică."

Pentru a explica optarea pentru un stil cu accente rock, Corgan s-a reîntors la motivele pentru care a pus bazele trupei în urmă cu mai bine de 25 de ani.

"Cred că dacă m-aș întoarce în timp, la perioada în care aveam 14 - 15 ani, aș considera că albumul ”Monuments to an Elegy” este prea confortabil. "Day For Night" se reîntoarce la un sound care ar fi interesant pentru adolescentul din mine. ”Monuments to an Elegy” est cool și îmi place să îmbrățișez această latură pop. Dar este oare acesta motivul pentru care am înființat trupa asta? Nici pe departe. Monuments to an Elegy” a fost încercarea mea de a readuce The Smashing Pumpkins în zona mainstream. A trebuit să rezolv mai întâi problema asta, pentru a putea trece la următoarea și anume să găsesc un loc pentru "Day For Night". De aceea m-am gândit să fac întâi ceea ce trebuie făcut și apoi să trec la ceea ce vreau cu adevărat că fac. Dar în momentul acesta îmi doresc cel mai mult să dau oamenii la o parte."

Primul single de pe noul album "Day For Night" se numește ”Being Beige” și este promovat printr-un videoclip încărcat de simboluri.

Citește mai multe despre Smashing Pumpkins
Videoclipuri cu Smashing Pumpkins
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE